Şimdi Ara

Acil yardım Çözümsüz soru (LÜTFEN BİLEN ARKADAŞLAR YAZSIN !!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. arkadaşlar lütfen bilen birisi yazsın boş konuşan birilerini gerçekten istemiyorum... şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
    ben 9 yıldır bilgisayar teknik servis hizmetleri veren çeşitli firmalarda görev yaptım bi çok arızayı nedenini bilirim bilmediklerimi araşştırıp öğrenir çözerim ancak son 2 aydır bu sorunu çözemedim...
    Sorun Pc kitleniyor... CPU %100 kullanıyor ve anakart ısınıyor (özellikle anakartın cpu cevresindeki kondansistörler ve cevresindeki diğer bileşenler)

öncelikle
    msi G41-P33 combo anakart (yeni)
    2 gb kingston ve 1 Gb kingston ram (yeni)
    Radeon hd 6790 ekran kartı (yeni)
    Frisby 400 wat power supply (yeni)
    Samsun hd753lj 750 gb hdd (yeni)
    P4 3.06-3.07 ghz işlemci (mevcut)

işlemci haricindeki bütün donanım yeni ve yedekleri mevcut işlemci haricinde sorun su fanlarıma kadar hersey sıfırken ve çesitli kaynaklardan birbirinden farklı çok temiz tam 12 tane işletim sistemi denedim ... arkadaşlar bi çözüm yolu bulamadım bildiginiz bütün antivürüslerle taradım pc de bir tek virüs yok ag kablosunu cıkardım formatladım oyle kullandım sonuc gene aynı ekran kartını ve ram leri denedim sonuc aynı anakartı deiştirdim sonuc aynı power supply degiştirdim aynı hdd ve aklınıza işlemciden başka hangi donanım deliyosa hepsini degiştirdim ... ama cpu ve ısıyı birtürlü gideremedim yardım edin lütfen ... bu sorunu aşamadım tıkandım beynim durdu ... cevaplarınız emeginiz için şimdiden teşekkür ederim...

• Cevabımı bilmiyorum kabul eder misin ama birde işlemci değiştirmeyi denesen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam işlemciyi değişticeme atayım pc yi yeter ben bu işlemciyi kullanıyodum sorun yok zaten ... başka anakartlardada sorunsuz calısıyo anakartım sıfır yedek de aldım sıfır bı tane daha başka bi anakart msi g41p43 combo aldım ondada aynısını yaptı ... ikinci el anakart buldum onlardada aynısını yaptı eski anakartımdan bulamadım ondan bulsam onu alacaktım sadece onda duzgun calıstı bıde arkadaslarımın pclerınde ben bu sorunu cozemezsem neden yenısını alıcam ki ... hem alsamda bişey farketmiyo artık ama gercekten bu kadar iyi bi işlemci biraz bana tuzlu gelecek ... birazda inat ettim lütfen sorunu çözmek önemli boş konuşmak değil... yada işlemci değiştirmek
  • Görev yöneticisinden işlemciyi yüzde yüz çalıştıran uygulama nedir, baktın mı ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baktım hocam işin garibi de hiç bişey yok :S .... cpu sistem bosta 99 ancak işlemci bi yan grafikte 100 ve pc kasıyo. ... gunlerdır herseyı denedım yok ... bulamadım
  • Format dene bence görmediğin arkada çalışan programlar olabilir.Birde Sisteminde trojan virüs felan olabilir bir daha tam olarak tarat
    Oda Olmadı BİOS u sıfırla

• JamesBond09 J kullanıcısına yanıt
    hocam biosu 10 kere sıfırladım .... 4 farklı işletim sisteminde gerek indirdim gerek saglam teknik servis arkadaşlarımda sureklı kullanılan kalıplarda nerdeyse 30 kez format attım 2 aydır ustundeyım pc nın .... başka bi öneri bulun bunları yazdım zaten arkada calısan tum bılesenlerı taradım gram zerre vırus yok .... olsaydı bıle bıt defender kaspersky nod 32 avast panda ve aklına gelebılecek her turku antivir ve malware le taradım combofıx hıjackthıs vb programlarda dahıl olmak uzere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    Lütfen Acil Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzakar

hocam biosu 10 kere sıfırladım .... 4 farklı işletim sisteminde gerek indirdim gerek saglam teknik servis arkadaşlarımda sureklı kullanılan kalıplarda nerdeyse 30 kez format attım 2 aydır ustundeyım pc nın .... başka bi öneri bulun bunları yazdım zaten arkada calısan tum bılesenlerı taradım gram zerre vırus yok .... olsaydı bıle bıt defender kaspersky nod 32 avast panda ve aklına gelebılecek her turku antivir ve malware le taradım combofıx hıjackthıs vb programlarda dahıl olmak uzere

ozaman ya voltajdandır yada parcalar arası uyusmazlık olabılır ama buyuk ıhtımal voltaj

• uzay sistem denedin mi?..belki sorun kasadadir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • james voltaj degerleri normal ama işlemcinin cektiği akımı bilemiyorum kontrol ettim biraz önce ...
    arkadaşım sence bütün parcaları değiştiren birisi uzayı denememişmidir ilk başta yaptıgım bişey ki hala uzayda çalışıyo pc :) yani kasa yok kitapların üstünde çalışıyo anakart şu an ...

james herseyi denedim ya delircem bu konuda biosuna kadar update ettim ama çıldırcam artık ...
  • hamzakar kullanıcısına yanıt
    Sorun için fikirlerim var ama söylemiyeceğim öncelikle burdaki herkese SAYGI en önemli işlevdir.

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.