SERVERI KURDUM AMA SERVERIN GAMESERVER YERINDE CAN NOT CONNECT TO THE RANKING SERVER AMA RANKING SERVER DUZGUN SEKILDE START ALIYOR SEASON 3 EPSİDO 1
İp
89.19.3.102
İp Dedigim İp'leri Bi Kontrol Et Anlamindaydi.Direkt Cozum Soyledim Ama Neyse
game server hataları genellikle portla alakalıdır. portlarını bi kontrol et derim ben tabi ipdende olabilir ama daha once bi portlarını gozden gecir.
ODBC ayarlarına dikkatlice bak ve ranking serverın hangi odbc'e bağlandığına dikkat et ve yanlış olanı ona göre düzenle. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Bendende bi cevap olsun galiba Veri Tabanı bozuk Game Server hatası yeni veri tabanı bul dene
gameserver ranking server ile baglanti kuramiyorsa sorun rankingserver ayarlarinda olabilir.
odbc_uid =sa burasi kalsin odbc_pass =Sql şifreni yaz
quote:
İp Dedigim İp'leri Bi Kontrol Et Anlamindaydi.Direkt Cozum Soyledim Ama Neyse
sen herşeyi ip diyorsun başka dicek bir şey yok herhal
Çözüm exe lerin sıralamasini bak daha sonra 1.4j mi 1.4h mi bunu belirt iyer 1.4j ise işin zor Exe lerin çogu bozuk piyasada çok az kişide var + paylaşimi yok 1.00.16 game server 1.4j de exe olarak game server normal darkside gameserver olanlar exe lerde sorun yapitiriyor kıvrım kıvrım döndürüyor 1.4h ise kurmani gerke dahi yok çok boş bir version
quote:
gameserver ranking server ile baglanti kuramiyorsa sorun rankingserver ayarlarinda olabilir.
odbc_uid =sa burasi kalsin odbc_pass =Sql şifreni yaz
Usta Doğru Diyorsunda exelerde hata oldugunda odbc ler fark etmio evenleri hata yapmasi gibi db den kaynaklaniyor adamin kullandigi files fos ne ip nede başka sey
sen halen yazıyonmu banlamadımmı sen
Çok garip ben de şaşkınım banlanmam yada 30 gün ceza gerekiyor bu yazilara degilmi
Ya haci bu kdr karektere sahipler yoneticiler elma alir gibi secilirse olacagi bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme