Şimdi Ara

ACIL YARDIM EDECEK COK ACIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SERVERI KURDUM AMA SERVERIN GAMESERVER YERINDE CAN NOT CONNECT TO THE RANKING SERVER AMA RANKING SERVER DUZGUN SEKILDE START ALIYOR
    SEASON 3 EPSİDO 1

• İp
  • 89.19.3.102
  • İp Dedigim İp'leri Bi Kontrol Et Anlamindaydi.Direkt Cozum Soyledim Ama Neyse
  • game server hataları genellikle portla alakalıdır. portlarını bi kontrol et derim ben tabi ipdende olabilir ama daha once bi portlarını gozden gecir.
  • ODBC ayarlarına dikkatlice bak ve ranking serverın hangi odbc'e bağlandığına dikkat et ve yanlış olanı ona göre düzenle.
    İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
  • Bendende bi cevap olsun galiba Veri Tabanı bozuk Game Server hatası yeni veri tabanı bul dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    YARDIM EDIN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gameserver ranking server ile baglanti kuramiyorsa sorun rankingserver ayarlarinda olabilir.

odbc_uid =sa burasi kalsin
    odbc_pass =Sql şifreni yaz
  • quote:

İp Dedigim İp'leri Bi Kontrol Et Anlamindaydi.Direkt Cozum Soyledim Ama Neyse

sen herşeyi ip diyorsun başka dicek bir şey yok herhal

Çözüm exe lerin sıralamasini bak daha sonra 1.4j mi 1.4h mi bunu belirt iyer 1.4j ise işin zor
    Exe lerin çogu bozuk piyasada çok az kişide var + paylaşimi yok 1.00.16 game server 1.4j de exe olarak game server normal darkside gameserver olanlar exe lerde sorun yapitiriyor kıvrım kıvrım döndürüyor
    1.4h ise kurmani gerke dahi yok çok boş bir version

quote:

gameserver ranking server ile baglanti kuramiyorsa sorun rankingserver ayarlarinda olabilir.

odbc_uid =sa burasi kalsin
    odbc_pass =Sql şifreni yaz

Usta Doğru Diyorsunda exelerde hata oldugunda odbc ler fark etmio evenleri hata yapmasi gibi db den kaynaklaniyor adamin kullandigi files fos ne ip nede başka sey

• sen halen yazıyonmu banlamadımmı sen
  • Çok garip ben de şaşkınım banlanmam yada 30 gün ceza gerekiyor bu yazilara degilmi

Ya haci bu kdr karektere sahipler yoneticiler elma alir gibi secilirse olacagi bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.