Şimdi Ara

Acil yardım edin arkadaşlar (format sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus 1015n netbook umda 64bit home premıum vardı.
    üstüne 32 bit home basic yükledım ekran kartından tasarruf için ama
    driver sorunları oldu.
    eski dosyalar
    windows.old

halinde kayıtlı. bu dosyaları eskı halıne nasıl cevırebılırm. yenisini silip eski windowsu nasıl koyabılırm.
    acil yardım edın arkadaşlar.

• eski windowsu tekrar yüklemeniz mümkün değildir ancak yeni 64 bit kopya bir windows yüklerseniz sorununuz çözülür..
  • Windows kalsörünü kopyalama yapıştırma ile değiştiremezsin.
    Değiştirsen bile çalışmaz.

Başlat>Donatılar > Sistem araçları > Dosya ve ayar aktarma sihirbazı ile dosyları ve ayarları al.

İşletim sistemini seç ve temiz kurulum yap. (-Yükseltme-)

Yine buradan ( Başlat>Donatılar > Sistem araçları > Dosya ve ayar aktarma sihirbazı) geri yükle.
  • Sanırım format atmadan önce sistemin kurulu olduğu yerel disk'i biçimlendirmemişsin. Ve üstüne kurmuş ya 32bit ya 64 bit olsun ikisi bir arada olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: occuplus

Windows kalsörünü kopyalama yapıştırma ile değiştiremezsin.
    Değiştirsen bile çalışmaz.

Başlat>Donatılar > Sistem araçları > Dosya ve ayar aktarma sihirbazı ile dosyları ve ayarları al.

İşletim sistemini seç ve temiz kurulum yap. (-Yükseltme-)

Yine buradan ( Başlat>Donatılar > Sistem araçları > Dosya ve ayar aktarma sihirbazı) geri yükle.

Şu an düzgün çalışmayan sisteme ait dosya ve ayarları yedeklemeyi sonra yüklemeyi mi öneriyorsunuz?

quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Sanırım format atmadan önce sistemin kurulu olduğu yerel disk'i biçimlendirmemişsin. Ve üstüne kurmuş ya 32bit ya 64 bit olsun ikisi bir arada olmasın.

İkisi bir arada değil : eski sisteme ait dosyalar windows.old klasöründe ve bunun sistemin çalışmasına bir etkisi olmaz .

@LeadtekUser recovery bölümü var mıydı ve duruyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 2 Ocak 2012; 11:32:14 >

• Dosya yedeklemesi seçilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Sanırım format atmadan önce sistemin kurulu olduğu yerel disk'i biçimlendirmemişsin. Ve üstüne kurmuş ya 32bit ya 64 bit olsun ikisi bir arada olmasın.

Edit: Dikkat etmemişim laptop muş işler değişir o zaman, garantisi varsa da en azından biteseye kadar fazla kurcalamamanı öneririm sorununu düzelttikten sonra. Uyuzluk yapabiliyorlar çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.