Bildirim
ACİL YARDIM ekran kartı çakışması bi el atın lütfeeeen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
KARTI TAKTIM DRIVERI YÜKLEDİM MONİTÖR KABLOSUNU YENİ ALDIĞIM KARTA TAKIYORUM BİLGİSAYARI AÇIYORUM BİOSU GÖSTERİYOR WİNDOWS A GEÇİNCE GÖRÜNTÜ GİDİYOR . ONBOARD EKRAN KARTIMA TAKINCA KABLOYU GÖRÜNTÜ GELİYOR. NE YAPMAM LAZIM??? -
biostan onboar ekran kartını kapat... -
bios ta onboard ekran kartı disable diye bir özellik yok. bios pili çıkarıp taktım. hala yeni kartımı kullanamıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: sothemre
bios ta onboard ekran kartı disable diye bir özellik yok. bios pili çıkarıp taktım. hala yeni kartımı kullanamıyorum.
mutlaka vardır dostum onboard device gibi bir seçeneğin altında olabilir... -
primary device seçenekleri : PCI , PCIE , Onboard VGA olarak bir seçenek var
PCIE yi seçtiğimde xp gelene kadar görüntü geliyor fakat xp açılırken görüntü gidiyor . Onboard ekran kartına geliyor :( Daha başka neler yapabilirim ki acaba? -
biosun kendisi deaktif etmesi lazım değilmi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Soul_Limit
biosun kendisi deaktif etmesi lazım değilmi ?
evet aslında pcı veya vga bi ekran kartı takınca otomatikman onboard ekran kartı devredışı kalır ama ekran kartının çalıstıgına emin misn -
onboard ekran kartımı kullanırken bilgisayarımdaki ekran bağdaştırıcı driverlarını sildim bilgisayarı yeniden başlattım bu sefer oldu. Hepinize teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X