Şimdi Ara

ACİL YARDIM ekran kartı çakışması bi el atın lütfeeeen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni aldığım 8600 gt Sonic + ekran kartımı onboard ekran kartımı deaktif edip nasıl kullanabilirim acilen yardım bekliyorum cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contes -- 9 Ocak 2008; 19:46:54 >

• KARTI TAKTIM DRIVERI YÜKLEDİM MONİTÖR KABLOSUNU YENİ ALDIĞIM KARTA TAKIYORUM BİLGİSAYARI AÇIYORUM BİOSU GÖSTERİYOR WİNDOWS A GEÇİNCE GÖRÜNTÜ GİDİYOR . ONBOARD EKRAN KARTIMA TAKINCA KABLOYU GÖRÜNTÜ GELİYOR. NE YAPMAM LAZIM???
  • biostan onboar ekran kartını kapat...
  • bios ta onboard ekran kartı disable diye bir özellik yok. bios pili çıkarıp taktım. hala yeni kartımı kullanamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sothemre

bios ta onboard ekran kartı disable diye bir özellik yok. bios pili çıkarıp taktım. hala yeni kartımı kullanamıyorum.

mutlaka vardır dostum onboard device gibi bir seçeneğin altında olabilir...
  • primary device seçenekleri : PCI , PCIE , Onboard VGA olarak bir seçenek var

PCIE yi seçtiğimde xp gelene kadar görüntü geliyor fakat xp açılırken görüntü gidiyor . Onboard ekran kartına geliyor :( Daha başka neler yapabilirim ki acaba?
  • biosun kendisi deaktif etmesi lazım değilmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

biosun kendisi deaktif etmesi lazım değilmi ?

evet aslında pcı veya vga bi ekran kartı takınca otomatikman onboard ekran kartı devredışı kalır ama ekran kartının çalıstıgına emin misn
  • onboard ekran kartımı kullanırken bilgisayarımdaki ekran bağdaştırıcı driverlarını sildim bilgisayarı yeniden başlattım bu sefer oldu. Hepinize teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.