Bildirim
ACİL YARDIM??????ETHERNET DENETLEYİCİSİ PROBLEMİ......ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
muhtemelen ses yada anakart ekran kartı sürücüsünü tam yüklenmemiştir ondan yapar. -
ya hepsini teker teker denedim en az 3 keere format attım
ama olmuyo :d -
bios u resetle...jumperden. anakartta resimde görünen pilin yanında olur genelde. sen kasanın elektrik kablosunu çıkar kasayı aç ve pilin yanındaki jumperi çıkarıp 3 tırnaklı diger yana tak sagda is solu boş bırak ve kasaya kabloyu tak pc yi aç açılmaması lazım pc nin sonra kabloyu çıkar ve jumperi eski haline getir ilk söktügün haline bu sayede bios fabrika degerlerine geri gelicektir.. sonra kabloyu tak ve sistem açılacaktır del ile bios a gir ve tarih ayarını yap saveleyip çık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 8 Nisan 2008; 16:35:06 > -
onu nassıl yapacağım???
şimdiden ilgilendiğin için saol -
dediklerini yaptım ama hiç bi değişiklik olmadı -
sistemin saat tarih sorunu yok degilmi. yada on board ekran kartı. -
yok hayır sistemin saatini ayarladım
ekran kartıda harici
ama nedense bi turlu olmuyor -
dostum birde bu yazılımı dene yazılımın veri tabanındaysa internetten otamatik bulup yükleye biliyormuş..
sen link i tıkla bi oku
http://www.inndir.com/Driver_Magician-31182p.html -
walla oda derdime çare olmadı :d
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X