Şimdi Ara

ACİL YARDIM FİATÇILAR-PALİOCULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. KAZALI BİR PALİO 1.3 MULTİJET ALMA AŞAMASINDAYIM. ÖN KAPUT VE ÇAMURLUK DEĞİŞECEK. 6000 CİVARI BİR HASAR KAYDI GÖRÜLÜYOR. ARAÇ 2008 MODEL 120.000 KMDE PERT KAYITLI YADA ÇEKME BELGELİDE DEĞİL PLAKALI. ÖNCESİNDE 800 TL'LİK TEK HASARI VAR. BİR KAÇ PARÇASI BOYALI. YAPTIRILMASIYLA BANA 17000 TLYE GELECEK. NE DERSİNİZ. GÖRÜŞLERİNİZİ ACİL BEKLİYORUM...

• Hiç bulaşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Hiç bulaşma

PAHALIMI YADA SATMA AŞAMASINDAMI SORUN OLUR...
  • Binmek istiyorsan al ama o paraya daha iyi arabalar alırsın.Onunla ugraşacaksın görünmeyen masraflar çıkacak.Satarken de kimseyi ikna edemeyeceksin. 17 e sana mal oluyorsa müşterisi bulsan bile adam ölü fiyata indirecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko89

Binmek istiyorsan al ama o paraya daha iyi arabalar alırsın.Onunla ugraşacaksın görünmeyen masraflar çıkacak.Satarken de kimseyi ikna edemeyeceksin. 17 e sana mal oluyorsa müşterisi bulsan bile adam ölü fiyata indirecek.

17'ye başka ne alabilirimki.... özellikle dizeli o paralara bulmak zor değilmi
  • yıllık kaç km yapıyorsun ki dizel bu kadar önemli
  • ben olsam almazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dizeli ne yapacaksın motor arıza çıkarsa masrafı çok olur. Tavsiye diyorsan.

CİTROEN C3 ben 184 boyunda 100 kilodayım iç hacmi beni bile şaşırtıyor. 16 -17 e temizini bulursun. Hem de dizel. yakıtı filanda iyi. Şehir içinde bineceksen yollar taşlı degilse gider bu araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

yıllık kaç km yapıyorsun ki dizel bu kadar önemli

illaki dizel olsun diye değilde yaw ne bileyim işte kaporada verdik. o modellerde getz falanda alabilirdim aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluish35

quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

yıllık kaç km yapıyorsun ki dizel bu kadar önemli

illaki dizel olsun diye değilde yaw ne bileyim işte kaporada verdik. o modellerde getz falanda alabilirdim aslında.

Aynen getz de güzel araba.Tasarruflu filan.
  • kazalı araba almada bu kadar istekli ilk defa birini gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

kazalı araba almada bu kadar istekli ilk defa birini gördüm

kazalı araba almak istediğimden değil. o an için uygun geldi. basiretmi dersin kafasızlıkmı ne dersen...
  • Uyku tutmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.