Şimdi Ara

ACİL YARDIM!!!Getz 1.5 Vgt mi??Fiesta 1.4 TdCi mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaa b sınıfı küçük bi dizel almak istiyorum ama getz ve fiesta arasında kaldımm,clio 3 falan düşünmüyom 207de haziranda çıkıcak o kadarda bekliyemem..Fiesta ile getz arasında donanımlarını baz aldıgımızda getz daha ii gibi geliyo bana yanii indirimiyle getzi 24 milyara veriyolar..Ancak fiesta ise 28 milyar!!Ayrıca getz 88 hp fiesta ise 68hp..buda aklımı bulandırıyoo..ne alırsam alayım siyah alıcam!!İkisinede baktık ama fiesta'da daha oturaklı ve yeni yüzüyle çok hoş gibi geldi bana..ama torku ve hp düşük..o kadar para verincede insan en azından bi 80 hp isitiyoo yani..ne etcem şaştım kaldım yaww...sonradan başımı taşlara vurmak istemiyomm..kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sal2003 -- 28 Mart 2006; 19:41:33 >

• hangisi hoşuna gitti ise onu al derim

fiesta 68 bg ama performansı hiçde düşük değil

bizim arkadaşta fusion var ve performansı benim dizel getz ile aynı nerdeyse sebebi benim getz in 1200 kg olması fusion ise 1050 kg fiesta dahada hafiftir

yani getzin motor kuvvetli ama kasa ağır o yüzden fazla bg ler bi işe yaramıyor fazla

ama fiyat performans olarak getz daha cazip tabiii(her ne kadar ben yenisisnin tipini beğenmesemde)

test sürüşü yaparsan daha iyi analiz edersin

getz dede şuan en cazipi full olanı
  • Yaw bide getz'in 110 hp olanıda 28 ytl civarında..Yani fiestaya o kadar para verene kadar..ondan mı alsam acep diyom!!Ama fiestanın işcilik vs..çok iyiydi getz'e göre..yaw ben mi pinpirikliyimm..Alsak Getz'i sorunsuz kullanabilirmiyim kuşkusu var yaniii
  • motor olarak getz daha performanslı..belki donanım olarakta fiestadan iyidir ama eğer kalite söz konusu ise fiesta tercih edilmelidir..ben getz e bakmıştım..iç mekan kalitesi tek kelimeyle berbat
  • İKİ YIL FİESTA KULLANDIM, EN YAKIN ARKADAŞIMDA 110 BG GETZ VAR. ŞİMDİ ALSAM YİNE FİESTA ALIRIM. ARADA NET KALİTE, YOL TUTUŞ FARKI VAR. DONANIMA ALDANMA DERİM.
  • getzi alırsan kesinlikle sorunsuz kullanabilirsin , başına gelebilecek en büyük sorun vites topuzunun süsünün kopması olabilir , oda 5 yıllık garanti kapsamında ücretsiz değiştiriliyor. ben olsam getz alırdım bu 2 seçenek arasından ..
    10 aydır 2005 model 1.5 crdi 82 hp eski kasa full getz kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim hele yeni vgt dizel motorlar acaip sessiz ve titreşimsiz. Evet fordun işçiliği daha ii ama getzinde asla kötü değil. full versiyon 1.5 88 hp olanı yeterde artar bile 110 hp ye gerek bile yok . bendeki 82 hp 3 silindirli eski dizel motor bir çok 1.6 ya nal toplatıyor. fordun o motor çekilmez...

Şu anki modeller arasında yaris punto ve getz ....
    SAenin tercihlerin arasında ise tabi ki getz....
    quote:

Orjinalden alıntı: Sal2003

Yaw bide getz'in 110 hp olanıda 28 ytl civarında..Yani fiestaya o kadar para verene kadar..ondan mı alsam acep diyom!!Ama fiestanın işcilik vs..çok iyiydi getz'e göre..yaw ben mi pinpirikliyimm..Alsak Getz'i sorunsuz kullanabilirmiyim kuşkusu var yaniii

• Ben aradaki fiyat ve performans farkını da katınca getz'in daha mantıklı bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Elbetde fordun işcilik kalitesi yüksek ama yeni getz'in eski hyundailerden daha kaliteli bir araç olduğunu düşünüyorum.
    Ayrıca senin için daha önemli olan arabanın sana süpriz bir masraf çıkarmaması gerekiyor. O zaman 5yıl garantisi olan getzleri seçmek daha mantıklı olacak gibime geliyor.
    Getz'in 88hp liği performans olarak ihtiyaçlarını karşılar gibime geliyor zaten 110hp liğine yakın performans sunuyor yakıt tüketimleri de aynı verilmiş şd:3.9 şi:5.5
    Ama yinede test sürüşüne çıkman daha mantıklı nede olsa arabayı alacak olan sensin
  • Getz 1.5 VGT ABS, 4 airbag, Sunroof . 215 Nm tork
    26 milyara rahat alırsın.
    Fiestaya bak bir de bu donanımı ne kadara alabilirsin. Motordan hiç bahsetmiyorum zaten.
    Tereddütsüz Getz.
    İşçilik fiestada daha iyi doğru ama tek üstün yanı o.
  • Bence hala tartışılanabilecek bir konu bu.
  • horttttttttttt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.