Şimdi Ara

Acil yardım GTX970

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı

MSI GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

kullanıcı veya bilgi sahibi arkadaşlardan görüşlerinizi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatanC -- 20 Kasım 2015; 16:01:06 >

• Galax bu ikisinden de daha iyi deniliyor.
    Asus'un 3 yıl garantisi var
    MSI'ın 2 yıl garantisi var.
    Şu CW sorunu yüzünden 900 serisinden sogudum ben ya. Sistem yenileyecektim hem dolarin uçukluğu hem de bu sorunun cikabiliyor olmasi beni alıkoydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus suanki kartim on aydir kullaniyorum ve cok memnunum ilk aldigimda msı almistim cw cikti normal fps lerde bile duyuluyodu iade edip asus aldim ama malzeme vs nedenlerle msı da kaldi aklim ama msı tw larda cw cikma olasiligi asusa gore fazla sogutma ve goruntu olarak msı bi tık onde bana gore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VatanC V kullanıcısına yanıt
    asus al 3 yıl garanti veriyormuş asus ile msi kalitesi aynıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

Asus suanki kartim on aydir kullaniyorum ve cok memnunum ilk aldigimda msı almistim cw cikti normal fps lerde bile duyuluyodu iade edip asus aldim ama malzeme vs nedenlerle msı da kaldi aklim ama msı tw larda cw cikma olasiligi asusa gore fazla sogutma ve goruntu olarak msı bi tık onde bana gore

hocam MSI'da soğutma ve görüntü olarak daha mı iyi Asus'a göre. gtx970 düşünüyom ama hangi marka karar vermek zor
  • Evga-Gigabyte-Msi-Zotac
    Bunları öneririm. Hatta amazondan 1050 civarına vergi kargo dahil alabilirsiniz.

Yok illa buradan olsun diyorsanız;
    Msı 100Me modelini yakın bir arkadaşima aldık. Kendisi gayet memnun.

Cw yok. Arkaplaka var. Kutu içeriğinden mousepad çıkıyor. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI sogutması daha verimli vramlarde pasif olarak sogutuluyor fakat CW cıkma olasılıgı daha fazla deneyip alabiliyosanız yada CW durumunda iade edebılecenız bı yer varsa ordan alın aksı halde asusa yonelın
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

Asus suanki kartim on aydir kullaniyorum ve cok memnunum ilk aldigimda msı almistim cw cikti normal fps lerde bile duyuluyodu iade edip asus aldim ama malzeme vs nedenlerle msı da kaldi aklim ama msı tw larda cw cikma olasiligi asusa gore fazla sogutma ve goruntu olarak msı bi tık onde bana gore

hocam MSI'da soğutma ve görüntü olarak daha mı iyi Asus'a göre. gtx970 düşünüyom ama hangi marka karar vermek zor

Asusa kafamı bile çevirmeden msı gtx 970 aldım. cw yok çok da memnunum soğutmada ise asus dan 4 5 derece deha serindir msı.
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    2 sene sonra o fanlar iyi serinletir
    Adamlar 2 sene idare edecek bilesenler kullanıyorlar
    Kullandıgım msi donanımlar beni yanıltmadı
    Ayrıca servis hizmeti icin bir arayın bakalım muhatap var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.