Şimdi Ara

acil yardım hometech 14b bios boot ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 32 GB HDD şu vardı ben de 128 GB SSD aldım.32 GB çıkarıp 128 takarım diye.ama içini açtığımda 32gb HDD yoktu galiba gömülü.2.5 inç HDD yuvası boştu ben de 128 GB SSD yi oraya taktım.ama bilgisayar açılışta boot vs hiç bir ekran da ssd yi göremiyorum.32 GB üzerinden açılınca disk bilgisayar ımda gözüküyor.usb üzerinden format atmak istediğimde kur,usb veya IEEE 1394 bağlantı noktası üzerinden bağlanmış disk yapılandırmasını veya bu disklere yüklemeyi desteklemez diyor.baska bir bilgisayar da 128 GB SSD ye win 10 kurup denedim gene olmadı.iki gündür uğraşıyorum anlayan birisi veya daha önce başına gelip çözmüş birisi yardım edebilir mi.asagiya bios ve verdiği hata resimleri ni atıyorum.
    acil yardım hometech 14b bios boot ayarları acil yardım hometech 14b bios boot ayarları acil yardım hometech 14b bios boot ayarları acil yardım hometech 14b bios boot ayarları acil yardım hometech 14b bios boot ayarları acil yardım hometech 14b bios boot ayarları acil yardım hometech 14b bios boot ayarları acil yardım hometech 14b bios boot ayarları acil yardım hometech 14b bios boot ayarları acil yardım hometech 14b bios boot ayarları acil yardım hometech 14b bios boot ayarları acil yardım hometech 14b bios boot ayarları acil yardım hometech 14b bios boot ayarları acil yardım hometech 14b bios boot ayarları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.