Şimdi Ara

ACİL YARDIM HP G62 BT16ST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hp g62 bt16 st model laptop'umda pc yi açtığım zaman windows yazısı geliyor fakat daha sonra ekran kararıyor fakat windows'un açılış sesini duyabiliyorum.
    Güvenli modda windows açılıyor .Problemin kaynağı hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi? Tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West_By_West -- 11 Haziran 2013; 19:40:47 >

• ati ekran kartı sürücüsünü kurup yeniden başlatınca aynısı oluyor.çözümünü bende bulamadım.
  • zamanında bilmeden görev yöneticisinden explorer kullanmıyorum diye ufak çapta bir temizlik yapayım diye işlemlerde explorer.exe isimli veriyi silmişyim ve bilgisayar açılmasına rağmen ekran gelmeme özelliği oluşmuştu güvenli modda girip işlemlere explorer.exe uzantısını eklemeye çalıştığımda 2 saat kasmaktan işlemi yapamadı makine ve format atmak zorunda kaldım. Yani masaütüne ulaşılabiliyorsa bu gibi durumlarda explorer.exe yi de eklemeyi denemenizde fayda var şunun deneyebilirsiniz: ctrl+alt+del>yeni görev>explorer.exe yazıp enter'e basabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.