Şimdi Ara

Acil Yardım . Ikı erkek kedim birbirlerini [SS eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. İki adet kedim var dün bir yaşlarına girdi ikisi de . İkisi de erkek kardeşler . Fakat bu zamana kadar hiç bişey yokken dün bir tanesi diğerine arkadan üzerine çıkıp sürtündüğünü gördüm . Hemen ayırdım tabi o şokla . Şimdi merak ettiğim bu kızgınlık döneminde iki erkek kedi de birbirini yapar mı bu doğal bişey mi ? Ben okuldayken evde yalnız kalıyorlar birbirlerine zarar verebilirler mi ? Sürtünen kedimin üzerine çıktığı diğer kedimin de psikolojisi bozuldu hiç konuşmuyor sürekli bakışlarını çeviriyor . Ne yapmalıyım sizce ? Veterinerde bununla ilgili haplar var mıdır ?

Kedilerimin fotoğrafını da ekleyeceğim daha sonra .

Not: Evcil hayvan bölümünde aktif kullanıcı sayısı düşük olduğundan buraya açtım .

Kızgın kardeşinin üstüne çıkan gri olan , diğeri tekir psikolojisi bozulmuş olan kedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mech.engr -- 24 Mart 2014; 12:32:57 >

• Sen ne diyorsun benim iki kardeş birbirlerini emiyordu. İlginçlik su ki, kiz olan erkeği emiyordu
  • Dişi kedinin yanına bırak 1 saat, işini halletsin düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistır mamus

Dişi kedinin yanına bırak 1 saat, işini halletsin düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Elite

quote:

Alıntıları Göster
    demirden don tak tek çözum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

Alıntıları Göster
    dostum 1 tane dişi kedi al at aralarına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

dostum 1 tane dişi kedi al at aralarına

Alıntıları Göster
    şap yedir mercimek çorbasına falan kat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

• Dikkat et,bir gece ansızın yatağına gelip sanada hallenmesin..
  • Çare kısırlaştırma gibi görünüyor, yoksa seni de aralarına katabilirler.
  • Bırak ekmeksiz götürsünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Bırak ekmeksiz götürsünler
    Sakın erkek kediyi kıssırlaştırmayın.
    Erek kedi kıssırlaştırıldığında kendine bakamaz.Mutlaka sizin yanınızda kalması gerekir.Hani olurda ilerde atarsanız veya dışarda beslemeye karar verirseniz işde o zaman o kedi hastalanır ölür veya kendini diğer kedilere karşı savunamaz.

Erkek kedı kıssırlaştırılmaz dişi kedi kıssırlaştırılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Dikkat et,bir gece ansızın yatağına gelip sanada hallenmesin..

threesome
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Sakın erkek kediyi kıssırlaştırmayın.
    Erek kedi kıssırlaştırıldığında kendine bakamaz.Mutlaka sizin yanınızda kalması gerekir.Hani olurda ilerde atarsanız veya dışarda beslemeye karar verirseniz işde o zaman o kedi hastalanır ölür veya kendini diğer kedilere karşı savunamaz.

Erkek kedı kıssırlaştırılmaz dişi kedi kıssırlaştırılır

Kısırlaştırıp da hayvanın doğasını bozmaya karşıyım zaten hocam . Neyse Nisan ayına girelim de bi düzelirler diye düşünüyorum .

Ama bir yandan hayvanlara da yazık şimdi ihtiyaç duyuyor elimi falan ısırıyor zaten sürekli , kardeşinin üzerine çıkan . Yani bir tanesi çok kızgın diğeri daha sakin ama dediğim gibi onun da psikolojisi bozuldu kardeşi ensesini ısırıp tepesine binince . O da kızdı ona kavga falan ettiler zor ayırdım . bir vetenerinere götürmekte fayda var galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Jracool

Sen ne diyorsun benim iki kardeş birbirlerini emiyordu. İlginçlik su ki, kiz olan erkeği emiyordu

Hocam kediler birbirlerini emer zaten bu doğal bir durum temizlemek amacıyla birbirlerini yalıyorlar , ama iki kardeşin birbirinin üzerine çıkıp da sürtünmesi benim de psikolojimi bozdu açıkçası :))
  • quote:

Onu da düşündüm fakat dişi kediyi nerden bulacağım . Hadi buldum sokaktan kucaklayıp eve götürdüm diyelim bu sefer dişi kedi için kardeşi kardeşe düşürcez daha kötü olmaz mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

Onu da düşündüm fakat dişi kediyi nerden bulacağım . Hadi buldum sokaktan kucaklayıp eve götürdüm diyelim bu sefer dişi kedi için kardeşi kardeşe düşürcez daha kötü olmaz mı :)

Alıntıları Göster
    eşcinsellik doğada hayvanlardada vardır ama bunlarınki yalnızlıktan olmuş gibi arkadaş edinmelerini sağla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mart 2014; 12:38:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

O zaman şişme kedi al 2 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuÇekmeBunuÇek -- 24 Mart 2014; 12:39:18 >
  • gay cats
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.