Şimdi Ara

ACİL YARDIM!! Intel Onboard HD 4600 Görüntü Gidip Gelme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran kartı bulunmadığından geçici olarak kullanmak istediğim HD 4600 ile sorun yaşıyorum. Dün akşam ilk başlarda yoktu gibi bişey , ama bugün artık durmama noktasına geldi. Videoda izleyeceğiniz gibi ekran sürekli gidip geliyor. Bazen aralıksız gidip gelme yapıyor. Bazen 10 saniye geçtikten sonra gidip geliyor. Ama sürekli bu sorun var asla durmuyor. Artık bilgisayarı kullanamaz hale geldim.

2 farklı sürücü değiştirdim durum aynı.

İşlemci: i7 4790k
    Anakart: Z97 Gigabyte Gaming 5
    Ram: Corsair Vengeance DDR3 8x2 2400 Mhz
    Monitör: Viewsonic Xg2401

Fikri olan var mıdır problem nedir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lelouch Lamparogue -- 6 Mayıs 2017; 21:59:44 >

• Öncelikle kabloları kontrol et doğru takıldığından emin ol, farklı kablo deneme imkanın varsa bir dene. Ekran kartının farklı sürücülerini dene, resmi siteden 30 Nisan 2017 tarihli bir sürücü yayınlanmış yükleyin bakalım.
    https://downloadcenter.intel.com/download/26682/Graphics-Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-40-?product=80807

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 6 Mayıs 2017; 22:33:37 >
  • Selamlar. Öncelikle monitörünüzü farklı bir cihazda test etmenizi ve sorunum monitörden veya kablodan kaynaklanmadığını teyit etmenizi tavsiye ederim.
  • MastaKiLLaR kullanıcısına yanıt
    Bundan önceden HDMI cıkısından uzun süre kullanıldı monitör NVIDIA ekran kartıyla. Ondan sonra AMD kart alınca DP cıkısına gectik doğal olarak. Kartı elden cıkarınca HDMI'ya tekrar geçtik ama bu sorunu yasadım. Suan kablo değiştirdim problem kalmadı gibi. Yeni kabloda sadece 1 kere ekran gidip geldi ondan sonra daha olmadı.

Önceki kabloda vardı o zaman bi sıkıntı anlasılan.

@Mutlak.Sıfır Hocam sorun kabloda görünüyor anlasılan. Kabloyu değiştik 1 kez yaptı daha yapmadı dün aksamdan itibaren..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.