Bildirim
Acil yardim iphone 6 ekran neden boyle oluyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Nekadar sure sonra gecti bisey yapmam gerekiyormu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürüm ile alakalı. Cihazla alakası yok. Kapatıp açın düzelir
quote:
Orijinalden alıntı: ata35707
Nekadar sure sonra gecti bisey yapmam gerekiyormu?
iOS 8'in hatalarından biri. Yeni Sürüm çıkmasını bekliyoruz. Umarız ki düzeltmiş olurlar. Kısa vadeli çözüm olarak telefonu kapatıp açmayı önerebilirim.
-
ilk bi home tuşuna 3 kez baz olmazsa ios 8.1.2 yi güncelle istersen bi yada GENEL/ERİŞBİLİRLİK/EN ALTTA ERİŞEBİLİRLİK KESTİRMESİ/ GRİ TON VARSA KAPAT DÜZELİR -
Normali böyle...
Tek sorunumuz bu olsun. Samsung forumunda note 4 de amma sorun çıkan var. Bizde sorun çıkınca ya güncellemeyle geçiyor yada apple Store'de swap veriyorlar. Bende de ara sıra mavi ekran anlık geliyor gidiyor. 2 kerede elma çıktı. Sorun etmiyorum
Bu bir hata değil. Ayarlar bölmesinden ayarlana biliyor cihazın daha hızlı çalışması için yapmışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 27 Ocak 2015; 8:59:18 >
Simdeki numaralari kopyaladim yarisinin ismi yarisinin numarasi cikti simdeki numaralarin hepsini nasi normal kaydedebiliriz
Çözümü basit power ve hole tuşuna Basılı tutun apple logosu geldiğinde çekin cihaz açıldığında problem giderilmiş olacak 👍
bendede 5s var bendede oluyor erişebilirlik orda kontrsatı arttır var orda saydamlıgı açıp geri kapat sorun çözülecek -
Arada 5s tede yapıyor önemli bişey değildir.
Rehber icin ne yapacagim bilgisi olan warsa yardim??
Sürümden Kaynaklı hata aynısı benim arkadasın plösun de oluyordu resetledikten sonra kendine geldi sıkıntı yapacak bir sey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kapalıyken alarm çalar mı
- whatsapp bildirim var mesaj yok
- ikos k7 nedir
- iphone alarm sesi kısma
- gürcistan apple mağazası
- iphone 16 hep açık ekran var mı
- silinen numaraları geri getirme
- iphone 16 pro max ekran resmi
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- yurt dışı telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X