Şimdi Ara

(ACİL YARDIM)iPhone YARDIM !!!!!! KNT yiyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gün once aldıgım iPhone 3g 16 gb White Turkcell telefondan hic memnun degilim sebebi ise kameraya bile girsem knt gidiyo sebebi nedir duzeltebilirmyim hep boylemi kalacak yardım bekleiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaPTaiN_TDH -- 28 Mayıs 2009; 20:44:42 >

• Help me
  • valla kardeşim ben avea kullanıyorum hücresel veri ağı bölümüne herhangi bişey yazıorum bole bı sorunum olmuyo.Ama turkcell ı bılmıyorum ama yinede bak bi sen.Ayarlar-genel-ağ-hücresel veri ağı-apn bölümüne rastgele bişey yaz örnek:asd.Ondan sonra bı problem olmuyosa ama eger dedıgım gıbıyse
  • Ayarlar > Genel > Ağ > Hücresel Veri Ağı
    APN'ye internet yerine "Disable" yaz. Edge devre dışı kalır. Eğer edge'yi kullanmak istersen, APN'ye "internet" yaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oziii_07

valla kardeşim ben avea kullanıyorum hücresel veri ağı bölümüne herhangi bişey yazıorum bole bı sorunum olmuyo.Ama turkcell ı bılmıyorum ama yinede bak bi sen.Ayarlar-genel-ağ-hücresel veri ağı-apn bölümüne rastgele bişey yaz örnek:asd.Ondan sonra bı problem olmuyosa ama eger dedıgım gıbıyse

quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

Ayarlar > Genel > Ağ > Hücresel Veri Ağı
    APN'ye internet yerine "Disable" yaz. Edge devre dışı kalır. Eğer edge'yi kullanmak istersen, APN'ye "internet" yaz...

Tesekkur ederim beni bu eziyetten kurtardınız..

• quote:

Orjinalden alıntı: CaPTaiN_TDH

Help me

türkçe konuşmayı öğrenmeye ne dersin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orjinalden alıntı: CaPTaiN_TDH

Help me

türkçe konuşmayı öğrenmeye ne dersin ?

Biliyorum zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam iphonunda wirelesı olan bi yerdewww.iphoneedge.net e gir ordan kapatırsın. Bu kadar basit
  • hucresel veri agi apn kismina interne yaz edge kapanir. internet yazarsan acilir. pratigi bu
  • ii'ki faruralı kullanmıyorsun
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone3G/iphone3gfaq

yukarıdaki link'i aç, sayfayı en aşağıya çek sorunun cevabı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.