Bildirim
(ACİL YARDIM)iPhone YARDIM !!!!!! KNT yiyor !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Help me -
valla kardeşim ben avea kullanıyorum hücresel veri ağı bölümüne herhangi bişey yazıorum bole bı sorunum olmuyo.Ama turkcell ı bılmıyorum ama yinede bak bi sen.Ayarlar-genel-ağ-hücresel veri ağı-apn bölümüne rastgele bişey yaz örnek:asd.Ondan sonra bı problem olmuyosa ama eger dedıgım gıbıyse -
Ayarlar > Genel > Ağ > Hücresel Veri Ağı
APN'ye internet yerine "Disable" yaz. Edge devre dışı kalır. Eğer edge'yi kullanmak istersen, APN'ye "internet" yaz... -
quote:
Orjinalden alıntı: oziii_07
valla kardeşim ben avea kullanıyorum hücresel veri ağı bölümüne herhangi bişey yazıorum bole bı sorunum olmuyo.Ama turkcell ı bılmıyorum ama yinede bak bi sen.Ayarlar-genel-ağ-hücresel veri ağı-apn bölümüne rastgele bişey yaz örnek:asd.Ondan sonra bı problem olmuyosa ama eger dedıgım gıbıyse
quote:
Orjinalden alıntı: marikanwap
Ayarlar > Genel > Ağ > Hücresel Veri Ağı
APN'ye internet yerine "Disable" yaz. Edge devre dışı kalır. Eğer edge'yi kullanmak istersen, APN'ye "internet" yaz...
Tesekkur ederim beni bu eziyetten kurtardınız..
-
quote:
Orjinalden alıntı: CaPTaiN_TDH
Help me
türkçe konuşmayı öğrenmeye ne dersin ? -
quote:
Orjinalden alıntı: HyperioИ
quote:
Orjinalden alıntı: CaPTaiN_TDH
Help me
türkçe konuşmayı öğrenmeye ne dersin ?
Biliyorum zaten -
hocam iphonunda wirelesı olan bi yerdewww.iphoneedge.net e gir ordan kapatırsın. Bu kadar basit -
hucresel veri agi apn kismina interne yaz edge kapanir. internet yazarsan acilir. pratigi bu -
ii'ki faruralı kullanmıyorsun -
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone3G/iphone3gfaq
yukarıdaki link'i aç, sayfayı en aşağıya çek sorunun cevabı var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X