Şimdi Ara

Acil yardım (İstanbulu bilenlere ve yabancılarla muhattap olmuş arkadaşlarım özellikle siz) !!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından sevgilim ve babası gelecek (İspanyadan Şubat 14 de) sorun şu ben İstanbulu çok iyi bilmiyorum belli başlı yerlerini biliyorum (Sultanahmet-Beşiktaş vb) ve açıkcası ne yapacağımı ve nerelere gidebileceğimi bilmiyorum lütfen yardım edin!!!

Nerelere gidebilirim ?
    Nerelerde oturabiliriz ?
    İstanbul da görülmesi lazım olan yerler nereler ve yapılması gereken şeyler neler ?
    Bir yabancıyla ne yapılır İstanbulda ?? Nasıl rahat ettirilir ??

Bu arada ben öğreniyim ve maddi olanaklarım kısıtlı !!!

Lütfen yardımcı olun çok makbule geçicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dido05 -- 28 Ocak 2010; 14:11:25 >

• quote:

Nerelere gidebilirim ?
    Nerelerde orurabiliriz ?
    İstanbul da görünmesi lazım olan yerler ve yapılması gereken şeyler nereler ?
    Bir yabancıyla ne yapılır İstanbulda ne yapılır ?? Nasıl rahat ettirilir ??

Hocam Türkçe'ye yeni bir kelime kattınız sanırım. Orurabilmek ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 28 Ocak 2010; 14:04:11 >
  • Valla çok acil yazdım bu metni yazmak istediğim oturabiliriz mesela kafe vs.
    birkaç yanlış daha var kusura bakmayın affınıza sığınıyorum :))
  • zaten yazmıssın eminonu, sultanahmet, beyoglu, taksim o civarları gezdir ordan ortakoy, sahil manzarası derken zaten hayran kalıcaklardır anadolu yakasına geciceksen camlıca,salacak ile kız kulesi manzarasını gordulermi tamamdır.Ama araban olmadıgı icin anadolu yakası zor gibi sen en iyisi ilk basta yazdıgım yerleri gezdir.
  • arkadaşım evvel dedğin yerleri gezdir..gülhane-Sultanahmet vs..daha sonra aralarında biraz mesafe olsa da Eyüp de piyerloti var oraya gelin ve o güzel tepede bir bardak ne içerlerse onu içir..

ama bu havada orası sert eser sanırım..kapalı alana geçersiniz gerçi..Güzel yerler çok..ama araban varsa süper olur..
  • Arkadaşlar öncelikle çok sağolun :)

Şimdi aslında arabada bulurum kuzenin var alabilirim sanırım ama en büyük sorunum olan İstanbulu bilmemeproblemi var burda :D yine otobüsle gideceğin yere gidersin veya taksiyle ama arabayla kaybolurum trafikte :D :D bi navigasyon mu bulsaam ne yapsam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dido05 -- 28 Ocak 2010; 14:29:13 >
  • Soğuk falan ama bir boğaz turu yaparsanız peder bey o saatten sonra sana oğlum der.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hahahahaha süpersiniz ya :D olabilir aslında :D
  • istanbul yabancılara her zaman etkileyici gelen bir şehir kapalıçarşıya da götür orda 2 sene çalıştım gelipte memnun kalmayan turist görmedim ağzı 5 karış açık etrafa bakanları çok gördüm çalıştığım yer olmasına rağmen kapalıçarşının içi beni de büyüleyebiliyordu bu konuda sıkıntın olmaz istanbul boğazı ile meşhur arkadaşların dediği gibi ortaköy ordan rumelihisarı yap havalar güzel olsa emirgan ve sarıyer sahil kısmında bir gezinti dicem ama çok soğuk, Sultanahmet, Gülhane, Eminönünde mısır çarsıda etkileyici gelebilir bi de eğlence arıyorlarsa 1 akşam taksim balık pazarına götür ama hesabı sen ödeme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dido05

Arkadaşlar öncelikle çok sağolun :)

Şimdi aslında arabada bulurum kuzenin var alabilirim sanırım ama en büyük sorunum olan İstanbulu bilmemeproblemi var burda :D yine otobüsle gideceğin yere gidersin veya taksiyle ama arabayla kaybolurum trafikte :D :D bi navigasyon mu bulsaam ne yapsam :D

Haftasonu araba + şöför hizmeti verilir..Pm..
  • numenorian soğuk dediğin kaç derece emin ol ben oralara soğuk demiyorum :D ama misafirler için soğuk olacağına eminim :) bu yüzden haklısın :))) dediklerin çok mantıklı ve iyi peki önerebileceğin bi restoran kafe felan var mı oralarda ???

Bfs :D eyvallah kardeş sağol ama h. sonu lazım değil bana :D
  • Sevgilin ve babası ispanyol ise sorun olmaz.Hayran kalacaklardır eminim.

Ama türk iseler biraz da ayrıntıya inmen lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.