Şimdi Ara

acil yardım istiyorum asus p 535

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben bu işlerden pek anlamam bu gun asus p 535 alsım ama hafıza kartındaki bilgileri sildim
    ne windows mobile 6.0 a yukselte biliyorum nede flaslar calısmadıgı için internet sitelerine girebiliyorum

teknosa dan aldıgım için aksama kadar degistire bilirim sizce götürüp baska bi model mi alıyım

tesekkürler

• Hocam git biran önce gsmart i300 al ;) asusun yanında minicik hem taşıması kolay hemde stabil wm06 romuyla satılıyor. GPS çekimi mükemmel, wifi çekim gücü gayet iyi, işlemcisi ve romu süper, hiç bir uygulamada sorun yaşatmıyor. Tek sıkıntısı batarya, o da rahat 24 saat gidiyor wifi ve gps kullansan bile. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • peki bunun sildigim dosyasını bulmam imkaansız mı
  • Arkadaş kullanmakta şikayet etmiş i300'ün de işletim sisteminin aynı olduğu düşünülürse bu çözüm değil gibi gözüküyor.
  • yavas yavas cozuyorum galiba ama wm 6.0 ı yuklemem için o dosyalar gerekli bunları nerden bulabilirim acaba
  • ilginize tesekkur ederim verdiginiz link i inceledim ama istedigim seye ulasamadım
    telefonumu ilk actıgımda hafıza kartında bir dosya vardı 2577 ( içinde autorun AsusP535.cap gibi dosyalar olan )
    ben bu klasörü sildim ve 11 saattir aramama ragmen bulamadım eger hala saklayan varsa bana gonderirse cok sevinirim cok kucuk bi dosya emirozgur@hotmail.com tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600 GT ACİL YARDIM
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • navturk ya da igo ya da tomtom la beraber mi satıyolar asusu muhtemelen arkadaş hafıza kartındaki gps yazılımının kurulum klasörünü silmiş, asusu olan arkadaşlarda vardır,

Bir de o kadar önemli bi şey değil o, benim i300'de de navturkun yazılımı vardı ama ben igo yukledim navturku kullanmıyorum :) bu arada asus ile beraberinde verilen cd'lerden birinin içerisinde mutlaka olması lazım diye tahmin ediyorum. Dediğim gibi asusu olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır.
  • ....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyeron -- 22 Aralık 2007; 22:13:07 >
  • Gerçektende iyice arayınca cd nin içinde oldugunu ögrendim. kendimi salak gibi hissediyorum ilginize cok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.