Şimdi Ara

Acil Yardım Kartuş Tanımama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde iki tane Epson yazıcı var birinin modeli PX720 diğerinin modeli ise PX820 bu iki yazıcıda da kartuş tanımama problemi var. Kartuşlar takılı olduğu halde, orjinal ya da kolay dolum kartuşu farketmezsizin kartuşları tanımadığını söylüyor. Herhangi birini çıkardığımda o kartuşun eksik olduğunu söylüyor fakat yerine takınca 6'sını da görmüyor. Yazıcı, kartuşlar tanınmıyor hatası veriyor. Bu sorun servis programı ile giderilebilir mi ya da başka bir çözümü var mı ? Yardım lütfen

• bu sorunu bircok şeyden vere bilir baskı kasından anakartan ve kartuşları okuyan kartan baskı kafasını sökerek ona giden data kalo larını silin düzel medi ise kartuşları taktığınız bölümdeki kartuş okuyan kartu güzel ce temiz leyin daha da oladıy sa ankart üzerinde bulunan f1 yazan sigortayı bunu kısa devre yapın
  • Sevgili kardeşim,Ahmet yüzbaşı Ana kart üstündeki F1 Sigortasına Nasıl ulaşacağım? Anakartı tamamen Sökmek gerekiyor .Söktükten sonra bütün soketleri yerine takıp F1' i ,öylemi kısa devre yapacağım.yani kısa devre yaparken kartta akım olmasımı gerekir?Cevaplarınız için Şimdiden teşekkür ederim.@
  • quote:

Orijinalden alıntı: General958

Sevgili kardeşim,Ahmet yüzbaşı Ana kart üstündeki F1 Sigortasına Nasıl ulaşacağım? Anakartı tamamen Sökmek gerekiyor .Söktükten sonra bütün soketleri yerine takıp F1' i ,öylemi kısa devre yapacağım.yani kısa devre yaparken kartta akım olmasımı gerekir?Cevaplarınız için Şimdiden teşekkür ederim.@

kısa devre derken o sigortayı önce ölç tepi vermse içce bi tel atıcak sın
  • Kardeşim Ahmet F1 ölçtüm ne yazikki Sağlam üzerinden DC 2 volt Geçiyor,Başka Önerin Varmı.Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General958

Kardeşim Ahmet F1 ölçtüm ne yazikki Sağlam üzerinden DC 2 volt Geçiyor,Başka Önerin Varmı.Saygılarımla.

o sağlam sa eyer tek sorun data kaplolarından yapar onalrı konturol etin mi ?
  • Kafaya gelen film'leride konrol ettim.Akım Geçiyor,Fakat birşey dikkatimi çekti filmlerin anakartaki yuva uçlarını ölçümde kısa Devre aldım,Bu sorun kafanın mürekkep akıtıp filmdeki uçları kısa devre edip Ana kartı Bozduğunu Tahmin ediyorum,veya aklıma bir şey daha geliyor,belki epson servis dışında kafaya müdahale edildiğinde belki karttaki entegre kendini blokemi ediyor.Bu hatadan dolayı kimi aradıysam ellerinde enaz bir iki epson yatıyor sorunu çözemiyoruz,diyorlar,Merkez servis cihazı bize gönderin
    fiyat verelim diyor,insanların paraları çöpe gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.