Şimdi Ara

Acil Yardım Klozeti Tıkadım...:( çözüldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler üzerinize afiyet az biraz kabızlığım vardı. Üstüne de su sıçramasın diye klozete tuvalet kağıdı atmıştım. İşimi gördüm( yaklaşık 2 kilo kadar vardı:( ) sifonu bi çektim, klozetin için suyla doldu tam taşmak üzereyken sifon suyu kesti ve durdu. Şuan düşünüyorum acaba ne yapsam diye? Bir akıl verin acilen orası suyla dolu gitmiyor malum atıklar duruyor öylece. SS alıcaktım ama mideniz kalkar diye cesaret edemedim.Acilen yardım edin. Ev boş olsa hortum falan salıcam da evde annem de var. Ona da söylersem rezil olurum acilen yardım pls...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_DoN -- 8 Ekim 2013; 14:48:18 >

• No ss no çözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaygulu

No ss no çözüm

3 gün yeme-içmeden kesilirsin. Acil beyler acaba tuvalet fırçasını mı salsam?
  • Eldiven.tak, parcala , sifonu cek.

NO SS NO GUVEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 8 Ekim 2013; 14:43:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_DoN

quote:

Orijinalden alıntı: kaygulu

No ss no çözüm

3 gün yeme-içmeden kesilirsin. Acil beyler acaba tuvalet fırçasını mı salsam?

Kesilmek istiyorum pm at

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

Eldiven.tak, parcala , sifonu cek.

NO SS NO GUVEN

Dusundum ama eldiven cozum degil. Cunku eldiven takip elimi salsam da su eldivenin icine dolacak cunku su seviyesi baya yüksek.

• bende geçenlerde bizim öteki şubedeydim neyse işte klozet olan tek tuvalet bayanlar tuvaleti oraya girdim bende işimi gördüm ama bildiğiniz kol gibi çıktı 4 defa sifonu çektim yok gitmiyor aldım tuavlet fırçasını işte fırçayla poku ittirdim deliğe dogru sifonu çektim yine gitmedi ama parçalandı biraz işte parçalandıktan sonra 2 defa sifonu çektim anca öyle gitti artık oraya gittiğimde oranın tuavletinde pislemek yerine karşıdaki hastanenin tuvaletine pisliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek çözümü poşet.eldiven vs takıp eli daldırmak(Tecrübeyle sabit)
  • Anenen söyleyince niye rezil oluyosun ?
  • Tmm sorun cozuldu. Sanirum suyun baskısina dayanamadi ve hoooorrrr diye bir ses ile rahata erdi klozet. Ohhh be kurtuldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_DoN

quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

Eldiven.tak, parcala , sifonu cek.

NO SS NO GUVEN

Dusundum ama eldiven cozum degil. Cunku eldiven takip elimi salsam da su eldivenin icine dolacak cunku su seviyesi baya yüksek.

Iple bagla veya lastik.tak.Yine girerse parcala gitsin. Sabun yok mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.