Şimdi Ara

Acil yardim lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1yillik taahhütum bitti ve önceki kullandığım tarife normal ucretlendirilmeye başladı. Suan faturasız hatta geçmek istiyorum fakat 27 tl fatura ücreti 20tl faturasiza geçme ücreti ve 1yillik telsiz kullanım ücreti peşin alınacak dedi müşteri hizmetleri toplamda 70 tl ye yakın bi ücret alacaklar. Bu da beni biraz caydirdi ve yeni bi taahhüt verip 1 yıl daha kullanmak istiyorum fakat uykun bi tarife bulamadım. Hattın avea bildiğiniz güzel bi tarife varsa yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müşteri hizmetlerini arayıp kendilerinden memnun olduğunuzu belirtip eski tarife üstünden devam etmeyi isteyin. Hatta indirimde isteyin. Avea boş çevirmez eski müşterilerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Müşteri hizmetlerini arayıp kendilerinden memnun olduğunuzu belirtip eski tarife üstünden devam etmeyi isteyin. Hatta indirimde isteyin. Avea boş çevirmez eski müşterilerini.

Istedim bayağı konuştum fakat %10 indirim yaparız dediler buda 2- 3 tl falan yapıyor ve internet paketini taahhüt varken hediye vermişler suan internet de yok ve 27 tl alıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.