Arkadaşlar LCD tv almaya karar verdim. Araştırma yaparken teknosa da gayet iyi bir fiyata Full hd buldum.. Yanlız bu işlerden fazla anlamıyorum ürüne bakıp bu fiyata değermı? kullanışlımı? bu fiyata daha iyi model varmı bildiğiniz? Yani kısaca bir fikir verirseniz çok iyi olur.. Gidip alıcam..
Model: LG 37LG6000 Ekran Boyutu : 37" Çözünürlük (piksel) :1920 x 1080 Parlaklık(lumen) : 500 cd/m2 Kontrast Oranı : 50000:1 Menşei : İthal Scart : 2 Adet Pal,secam Ve Ntsc Uyumluluğu : Var Yanıt Süresi (ms) : 5 Hdmı Girişleri : 4 Adet Girişler 2 : PC, Girişler 1 :Komponent, RF, AV Ağırlık (kg) : 18,1 Ekran Formatı : 16:9 Garanti Süresi : 2 Yıl Güç Gereksinimi : 190 W Model : 37LG6000 Boyutlar(gxyxd) (mm) : 929 x 665 x 98,7 Tipi : Full HD Ses Çıkış Gücü(rms) (w) : 2 x 10
Hazır konu açılmışken bende bir soru soracağım.LCD TV bozulduğundan o gelene kadar LCD monitörle idare edeceğim.2 tane LCD monitör buldum hangisini alayım diye kendi kendimi yedim sabahtan beri.
Disasterpiece kardeşim kusura bakma konu kirliliği yapmayayım diye buraya yazıyorum
Önmli değil de ben tv alırsam monitörü satacağım benq fp 94vw istersen ona da bir bak.. Bu arada cidden aklıma takıldı ya stokta olmayınca gelmiyormu ürünler? almıyorlarmı sipariş...?
Ne yaparsan yap Teknosa'dan alma.40L4000 alabilirsin.
40'' altında neden full hd ye gerek yok? bilmiyorum cidden biriniz açıklarsa çok iyi olur... Yani ben uzun bir süre( çooook uzun) almayacağım tv iyi birşeyler olsun istiyorum ps3 xbox falan takıcam.. Mind Flayer bakıcam dediğin modele ayrıca teknosadan alma demişsin nerden alabilirim uygun fiyata bu modelleri..?
@Gianfranco hocam eğer meşgul değilsen bi msn e girebilir misin monitör hakkınde birşeyler soracağım.
quote:
Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C
@Gianfranco hocam eğer meşgul değilsen bi msn e girebilir misin monitör hakkınde birşeyler soracağım.
Bende Öğrenmek İstiyorum Bişiler..
Bende öğrenmek istiyorum bşiler Ya aklım karıştı iyice birşey söyleyin bare bir model gibi bunu al gbisinden.. 1.500 u geçmeyecek...
ucuz aslinda ...
quote:
Orjinalden alıntı: Arda_1905
ucuz aslinda ...
Benim ürüne mi dedın artık anlamıyorumki ah be arkadaşım sokmasaydın şu monitörü konuya Alayımmı şimdi arkadaşlar bunu yokmu bileniniz.. 40'' üstü full hd olmaz dediniz birde bunu buldum
nerdeyse aynı fiyat anlamadımki birşey asıl fiyatları bunlar değilmi neden bu kadar ucuz teknosa basşka yerlerde aynı fiyat çok daha kazık
www.teknofiyat.com buradan bakabilirsin tüm monitör ve hd tv fiyatlarına
Cidden çok saçma geldi banada ama en uygun fiyat yine teknosa da çıktı...
Gel hocam monitör alalım.
Sen monitör mü istiyorsun şimdi? Ben BENQ FP94VW kullanıyorum. HDMI lı flan.. Ama yetmıyor.. Adam gibi sistem kuracağım hayatım karşısında geçiyor meretlerin Benim kullandığım monitörden al çok kullanışlı