Şimdi Ara

acil yardim lenovo z510

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayari kullanirken normal sekilde yeniden baslat butonuna bastim bilgisayar kapandi fakat acilmiyor her sey calisiyor isiklar falan tam ama lenovo yazisinda kaliyor yandaki bios ile baslatma tusuyla acmayi deniyorum yine ayni sekilde lenovo yazisinda bekliyor.
    bir cozumu varsa yardimci olursaniz sevinir olmadi istanbulda hangi lenovo servisine goturmeyilim simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzcanozgur

bilgisayari kullanirken normal sekilde yeniden baslat butonuna bastim bilgisayar kapandi fakat acilmiyor her sey calisiyor isiklar falan tam ama lenovo yazisinda kaliyor yandaki bios ile baslatma tusuyla acmayi deniyorum yine ayni sekilde lenovo yazisinda bekliyor.
    bir cozumu varsa yardimci olursaniz sevinir olmadi istanbulda hangi lenovo servisine goturmeyilim simdiden tesekkurler

Bilgisayara format atsana.

• ozzcanozgur O kullanıcısına yanıt
    Lenovo yazısında beklerken "Tan" tuşuna basıp Post Analiz ekranına geçiş sağlayın ve o ekrana ait görüntüleri buraya resim olarak ekleyin.
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    hocam tan tusunu bilmiyorum tab yazmak istediginiz dusunuyorum ama her hangi bir ekrana ulasamadim
     acil yardim lenovo z510

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    5 gün önce açıldı
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.