Şimdi Ara

ACIL YARDIM LG G2 SUYA DÜSTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG G2 dün suya dütü 5-6 saniye icimde cikardim. Arka kapagini soktum ve vidali iki parca vardi onlarida sökerek hemen kuruladim. Bataryayi cikaramadim telefonu komple sokmem gerekecekti nerdeyse. Sonra pirinc icine gömdüm 24 saat bekledi. Bugün denedim acilacakmi diye, ekran geliyor ancak sadece ilk acilistaki LG logosu geliyor. Sürekli olarak logo gidip geliyor ekranda ve baska bir görüntü gelmiyor. Ne yapmam gerekir, önerilerinizi bekliyorum arkadaslar.

• 2 gun porincin icinde kalsin hocam ben olsam gunde 1 kere de pirinci degistirirdim keske hic acmayi denemeseydiniz siz pirince koyun bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryanın soketini çıkarmalıydınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

Bataryanın soketini çıkarmalıydınız...

hcm bataryanın soketi nasıl çıkıyor ? bataryayı sökmeden çıkartılabiliyor mu? şuan benim başıma da aynı olay geldi hatta suda biraz daha fazla kaldı ?
  • theistman kullanıcısına yanıt
    benim tel suya düstügünden beri calismiyor hocam mefta oldu. hemen arka kapagini sök gerekirse zorla cikar yeni arka kapak alirsin. sonra al yildiz tornavidayi ac bu videoyuhttps://www.youtube.com/watch?v=DKoYvxWRx6g

telefonu bozarim diye düsünüyor olabilirsin ama bataryayi söküp kuramaya birakmazsan telefonun zaten bozulacak. benim teli teknik servis bile yapmadi, üstüne kac tane telefoncuya verdiysem yine olmadi. köktükten sonra en az 2-3 gün pirinc icinde bekletmeyi unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qamyon

benim tel suya düstügünden beri calismiyor hocam mefta oldu. hemen arka kapagini sök gerekirse zorla cikar yeni arka kapak alirsin. sonra al yildiz tornavidayi ac bu videoyuhttps://www.youtube.com/watch?v=DKoYvxWRx6g

telefonu bozarim diye düsünüyor olabilirsin ama bataryayi söküp kuramaya birakmazsan telefonun zaten bozulacak. benim teli teknik servis bile yapmadi, üstüne kac tane telefoncuya verdiysem yine olmadi. köktükten sonra en az 2-3 gün pirinc icinde bekletmeyi unutma

Arkadaşlar 3-4 gün önce yazmış olduğum gibi G2 im çocuk havuzuna düşmüştü, batarya sabit olduğundan o an sadece telefonu kapatıp zorla da olsa arka kapağı çıkartıp kurulayıp biraz güneşte bekledikten sonra 2 gün ağzı hava almayacak şekilde içi pirinç dolu kavanoza koydum 2.gün pirinci değiştirdim, 3.gün telefonu şarja taktım alıyordu %100 olana kadar bekledim sonra bismillah deyip açtım ve telefon çalışıyor 2 gündür kullanıyoruz herhangi bir sıkıntısı yok donma kapanma ses kesikliği vs gibi, başına gelen olursa belki faydası olur diye yazmak istedim, hayırlı forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 su kaçtı
    10 yıl önce açıldı
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.