Şimdi Ara

acil yardım(Linea)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2005 model corolla linea almayı düşünüyorum fakat bu linea nedir bilen varmı bu lineanın terradan farkı varmı dahamı iyi yoksa kötümü bilen varsa yardım ederse sevinirim..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: ocampus

arkadaşlar 2005 model corolla linea almayı düşünüyorum fakat bu linea nedir bilen varmı bu lineanın terradan farkı varmı dahamı iyi yoksa kötümü bilen varsa yardım ederse sevinirim..

arka camlar manuel, göstergeler optitron değil, kapı çıtaları siyah, sis farı yok, emin değilim ama 4 değil 2 hava yastığı var.

uygun fiyat olduktan sonra mis gibi alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocampus

arkadaşlar 2005 model corolla linea almayı düşünüyorum fakat bu linea nedir bilen varmı bu lineanın terradan farkı varmı dahamı iyi yoksa kötümü bilen varsa yardım ederse sevinirim..

terra ile sol desen dijital klima,2ekstra yan hava yastığı,alüm.görünümlü önkonsol,birde sensörler var.Ama terrayla linea arasında dağlar var kumandası bile uzaktan kuumanda değil var gerisini sen düşün bence parana kıy almışken en az terra al.Biz babama 2.kez 2005terra aldık onuda sattık daha yeni 1ay olmadı.23bin ytl ye verdik piyasa ne civarı şuan bilmiyorum ama terrayı 22ye filan rahat bulursun...saygılar
  • bir yıl boyunca 2005 corolla - linea kullandık.
    hava yastığı 2005 modellerden itibaren 2 ön + 2 yan olarak standarttır.
    Ayrıca gösterge paneli optitron değildir evet, ama çok daha kullanışlıdır. Özellikle gündüz farları yakmaya alışı isen. Gece aydınlatması yeşildir, optitron'a göre çok daha şıktır (kendi görüşüm, şu anda 2006 terra kullanıyoruz)

donanım seviyesi sıralaması ise linea < terra < sol olarak geçer.
  • arkadaşalar yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç alım yardım -acil
    3 hafta önce açıldı
    Peugeot partner acil yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.