Şimdi Ara

ACİL yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım çalışırken bir sorun üzerine kapattım ve yeniden açmaya çalıştığımda windows yüklüyor ve şifre aşamasına geliyor. şifre yazdığımda açılacak diye beklerken siyah ekran çıkıyor. Bu durumu düzeltemedim ve güvenli mod ile açabildim pc mi. Dizin hizmetlerini geri yükle modundan güvenli mod açarsam az çok kulanabiliyorum pc mi. Yeniden Windows yükleyeyim dedim. Bu seferde DVD sürücüye wndows cd yi koydm ancak makinayı açtığımda normal windows yüklemeden önce klavyedeki tuşlardan birine bas seçeneği çıkması lazım o çıkmadan windowsa devam ediyor. Sonra baktımki içerdeki cd yi okumuyor. İki tane dvd var öbürün taktım durumu onda da aynı. Bu iki sorun birden pc yi ayağa kaldıramadım. Ne yapabilirim

• Güvenli modda cmd üzerinde CHKDSK /R komutunu kullanıp bekleyin. Bitince yeniden başlatın. Eğer yine sisteme yine ulaşamıyor iseniz tek çözümünüz format. CD görmeme sorunu, görüyor olup biosta boot sırasında ilk sırada hdd olduğu için öncelikli olarak hdd'den çalıştığı için format atamıyor olabilirsiniz. Kablolar düzgün bağlanmamış olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adrenalin_

Güvenli modda cmd üzerinde CHKDSK /R komutunu kullanıp bekleyin. Bitince yeniden başlatın. Eğer yine sisteme yine ulaşamıyor iseniz tek çözümünüz format. CD görmeme sorunu, görüyor olup biosta boot sırasında ilk sırada hdd olduğu için öncelikli olarak hdd'den çalıştığı için format atamıyor olabilirsiniz. Kablolar düzgün bağlanmamış olabilir.

teşekkür o komutla deneyeceğim tekrar, biosta cd rom ilk sırada ona baktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalb

quote:

Orijinalden alıntı: Adrenalin_

Güvenli modda cmd üzerinde CHKDSK /R komutunu kullanıp bekleyin. Bitince yeniden başlatın. Eğer yine sisteme yine ulaşamıyor iseniz tek çözümünüz format. CD görmeme sorunu, görüyor olup biosta boot sırasında ilk sırada hdd olduğu için öncelikli olarak hdd'den çalıştığı için format atamıyor olabilirsiniz. Kablolar düzgün bağlanmamış olabilir.

teşekkür o komutla deneyeceğim tekrar, biosta cd rom ilk sırada ona baktım.

Güvenli modda açtım ve dediğiniz mesajı girdim ancak CHKDSK sonrası /R işaretini kabul etmedi. CHKDSK dedim pencerede düzeltmeler yaptı birçok ve bitti. Tekrar açtım ama düzelmedi. /R sanırım repair anlamında oluyor ama o işi yapmadı zira işareti kabul etmedi

• Komut istemi ile güvenli modda açıp aynı kodu yeniden uygulamayı deneyin. Eğer bu da çözüm vermez ise CD'den neden boot edemediğiniz konusunun üstüne düşmelisiniz. Yanlış yapılandırılmış kurulum CD'si/Hatalı, eksik bağlantı gibi sebepler olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.