Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FİAT MAREA 2005 MODEL 1,6 EXCLUSİVE 30000 KM DE BENZİNLİ 19,500 TL ISTENIYOR SİZCE NE YAPMALIYIM BU PARAYA BU ARAÇ ALINIR MI???

• fiyat çok yüksek hocam vip ise 17-18 arası verilebilir temizliğine bağlı olarak...
  • FIYATI PIYASAYA GORE ÇOK YUKSEK AMA ARAC GARAJ ARABASIYMIŞ DAHA GIDIP YAKINDAN GORMEDIM DE...VIP MODEL GAZ TAKILMAMIŞ UZUN BIR SURE SATMAYI DUSUNMUYORUM 1,4 SIENAM VARDI ONU SATTIM 1 SENEYE YAKINDIR YENI BIR ARAC ALACAGIM AMA HALA KARAR VEREMEDIM INCE ELEYIP SIK DOKUYORUM NE YAPACAGIMI INAN KI BILMIYORUM KARARSIZLIK COK KOTU BIRSEY...
  • bu para uçuk mevla bence marea için o paraya hocam vtec falan alınır yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAYFUN40

FIYATI PIYASAYA GORE ÇOK YUKSEK AMA ARAC GARAJ ARABASIYMIŞ DAHA GIDIP YAKINDAN GORMEDIM DE...VIP MODEL GAZ TAKILMAMIŞ UZUN BIR SURE SATMAYI DUSUNMUYORUM 1,4 SIENAM VARDI ONU SATTIM 1 SENEYE YAKINDIR YENI BIR ARAC ALACAGIM AMA HALA KARAR VEREMEDIM INCE ELEYIP SIK DOKUYORUM NE YAPACAGIMI INAN KI BILMIYORUM KARARSIZLIK COK KOTU BIRSEY...

içinize sinerse 18 gibi verirse alınır ama üstü fazla... ama ben fazlasınıda veririm çok zor beğenirim bunu çok beğendim derseniz o sizin seçiminiz...
  • ben düşünene kadar almaya karar verene kadar araç bugün 19.00 bin tl ye satılmış off offf yine el elde başbaşta napcaksam ben böyle kararsız cinler git 0 bi araç al diyo.....
  • 18bine satıldı araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.