Merhaba arkadaşlar. Şu bilgisayarı aldım ve dün elime ulaştı: http://www.n11.com/lenovo-g510-59-411025-i5-4200m-4gb-500gb-2gb-ati-vga-P25788001 Windows 8.1 kurdum falan. Tüm driverların son sürümlerini yükledim ancak ekran kartları arası geçiş yapamıyorum. Her şeyi denedim. Bios'tan inteli devre dışı bırakmayı denedim bu sefer amd de çalışmadı. dxdiagda falan ekran kartı olarak intel gözüküyor.Az önce Assassin's Creed yükledim. Yükleme sonunda sistemi ölçerken o da ekran kartını intel gördü.Lütfen yardım edin nasıl amd ye geçerim.
Şöyle bir başlık açılmış ama bilmem işine yarar mı ?
Orada 6000 modeli için anlatmış, benimkine göre yok. Yine de ilgin için teşekkürler.
Bilen kimse yok mu beyler, vakit geçirmek istiyorum.
husomusoH
kullanıcısına yanıt
selamlar geçemiyorum derken performans kartına (amd) geçiriyorsunuz ama sistem mi geçmiyor, ya da geçti demesine rağmen mi geçmiyor ? yani amd catalystte 8570m i görüyormusunuz ? güvenli kipte açıp 2 ekran kartını da görüyor mu deneyin, sürücülerinizi lenovodan mı amd den mi kurdunuz?
southbridge
kullanıcısına yanıt
Sürücüyü direk amd nin sitesinden indirdim. Hiçbir şekilde, hiçbir yerde amd ye bağlanmıyor. Sadece programı var.