Arkadaşlar yaklaşık 15 gun once lenovo z510 aldım.Bu pclerde de nvidia optimus ozellıgı varmıs. nette gezınırken ıntel oyun oynarken 2gb nvidia 740m devreye gırıyormus. Ama benım pc de bı sorun var. Pes 13 oynarken soyle bı hata alıyorum. sistemınız minumum ozellıklerı karsılamıyor dıye. Resmini de attım size. Sorun şu ki pes 13 nvidia 740m ekran kartının goruyor fakat bu ekran kartının VRAM'ini 32mb olarak algılıyor ve calıstırmıyor.
oysa ev arkadasıma du asus atıv book 4 aldık. ozellıklerı benımkınden kotu ışlemci hızı vs. Onda 710m var ve aynı optımus ozellıgı var. Pes 13 u ona kurdum onun pc si calıstırdı. Yanı muhtemelen sorun benım pc de.
Lutfen yardımlarınızı beklıyorum. İnternette yazan cogu seyı yaptım.Saga tıkla yuksek performanslı grafık ıslemcıyle calıstır vs vs hepsını denedım hepsi hıkaye cıktı anlayacagınız.
Zaten sorun pes13 un ekran kartının gormemesı degıl , goruyor fakat VRAM degerını 32mb olarak algılıyor.Hayır arkadasın pc' sınde de aynı sorunu verse eyvallah.Sadece pes de de degıl crysis 3 de cod ghostta da sıkıntılar var sezıyorum da onlar es gectım sımdılık pes 13 u cozsem yeter...Lutfen fıkırlerınız esırgemeyın...