Şimdi Ara

Acil Yardım Lütfen!T260hd->Component->Xbox360!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım component kablosunu(orjinal gibi görünüyo.benim orjinal bozuk kablomla karşılaştırdım görünürde herşey tamam bandrol dahil) t260hd monitörüme bağladım ama görüntü berbat değil berbat ötesi yan sanayi vga kablomla bile bundan iyi görüntü alıyorum!Görüntüde ghosting mi istersiniz aşırı karanlıkmı istersiniz hepsi var sanki biri monitörü kötü bi kamerayla video ya çekmiş onu izliyorum,640x480 de oynuyorum sanki.Görüntünün ne kadar berbat olduğunu anlatsam azdır.Monitördeki bütün ayrlarıda denedim xboxtaki ayarlarıda denedim hiç bir yararı yok.Vga dan kötü görüntü alıyorum derken bu daha da berbat çıktı.Orjinal kabloda nasıl ghosting olur anlamadım.Lütfen biri yardım etsin monitördemi problem var(dvi dan bağladığım pc görüntüsü mükemmel o yüzden zannetmiyorum)kablodamı var yoksa xbox tamı?Atıcam ensonunda bu aleti zaten.

Bu aletten hiç bi zaman tam net görüntü alınamıyomu?Geow2 Mirrors Edge de iyiydi vga ama diğer oyunlarda berbattı.Ghosting vardı ama bunun kadar yoktu.Benim beklentilerim mi çok yüksek anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felafel -- 12 Aralık 2009; 17:24:25 >

• monitor çıkışı componentdan daha iyi sonuç veriyor hdmi kullanmıyorsan monitor kullan component soluk oluyor kablon düzgün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

monitor çıkışı componentdan daha iyi sonuç veriyor hdmi kullanmıyorsan monitor kullan component soluk oluyor kablon düzgün.

Soluk çıkmıyo aksine fazla karanlık çıkıyo + çözünürlüğü aşırı düşük gibi yani netlikten eser yok + ghosting var.Orjinal kablolarda Ghosting yaparmı yani beyaz öğelerin (yazılar gibi) yanında aynısının soluğu çıkıyormu yada benim monitörde genel olarak böyle bi sorun mu var component çıkışında?

Yokmu arkadaşlar bu monitörü componentla kullanan?Kullananlarda netmi çıkıyor benimki gibimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    wii hdmi yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.