Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN (XP ŞİFRE YARATTI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayara xp profesyonel kurdum. sp2 olan xp kurulmuyor. profesyoneli kuraken de donanım da bazı parçaları tanımıyor ve cdsini istiyor. neyse kurulum bitti bilgisayar açıldı ve xp administratora şifre koymuş açmıyor. kullanıcıya da şifre koymuş o da açmıyor. şifre bulma programları da bi işe yaramıyor. boot disk ile açtım onlarda hata verdi. formatladım tekrart kurdum aynı sorun.. lütfen yardımcı olun.. sağolun şimdiden.

• xp durup dururken administratora şifre koymazki heleki kurulumda hiç sen bir cd ni değiştir sp2 li iyi bir cd bul ama olmadı gene hala aynı sorunu yapıyorsa ben şimdi rapide ekliyorum birazdan eklerim bir program var onla administrator şifresini kırabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecom86

xp durup dururken administratora şifre koymazki heleki kurulumda hiç sen bir cd ni değiştir sp2 li iyi bir cd bul ama olmadı gene hala aynı sorunu yapıyorsa ben şimdi rapide ekliyorum birazdan eklerim bir program var onla administrator şifresini kırabilirsin

ya programı ver deneyelim bakalım. ama xp sp2 ile kurulumda hata veriyor kurmuyor. değişik cdlerle bi kaç kere kurdum aynı sorun ama yine de programla bi deneyeyim..
  • önce sp1 li kur sonra sp2 yi kurarsun en sağlamıda bu zaten bolşans
  • http://rapidshare.de/files/6821779/Administratorsifresik_rmak.rar.html

Propgram adreste içinde nasıl yapılacağı yazıyor takılırsan yaz buraya
  • bu pek sağlam bi tercih değil aslında...
  • quote:

http://rapidshare.de/files/6821779/Administratorsifresik_rmak.rar.html

saol dostum işe yararsa buraya yazcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: UlasBy

quote:

http://rapidshare.de/files/6821779/Administratorsifresik_rmak.rar.html

saol dostum işe yararsa buraya yazcam.

Daha bugün denedim admin şifresini 12345 olarak yapıyor
    benim çok işime yarıyor

• denedim program güzel bişi çalışıyor. fakat benim sistemde belirtilen etki alanı yok diyor. sanırım kurulumu sorunlu... bakalım başka şekilde halletmeye çalışıcaz.. sağolun yardım için.
    ama hala xp kurulum sonunda nasıl oluyorda şifre koyuyor sisteme. bunu anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasBy -- 27 Ekim 2005, 17:23:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: UlasBy

denedim program güzel bişi çalışıyor. fakat benim sistemde belirtilen etki alanı yok diyor. sanırım kurulumu sorunlu... bakalım başka şekilde halletmeye çalışıcaz.. sağolun yardım için.
    ama hala xp kurulum sonunda nasıl oluyorda şifre koyuyor sisteme. bunu anlayamadım

Valla onu bende anlamış değilim gerçekten hayret
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.