Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFENN!! İKİNCİ EL LPG HAKKINDA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir durum gelişti benim arkadaşın akrabası aracına 4 ay önce tartarini marka sistem taktırıyo sanırım fatura kestirmiş lakin ruhsata işletmemiş ve araçla kaza yapıyo kaskoda aracı pert e çıkartmış bunlarda lpg yi sökmüşler sistemde sağlammış ve satmak istiyorlar alsam nasıl olur takıp ruhsata işletebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endboy -- 9 Temmuz 2007; 21:51:12 >

• çıkma lpg sistem bulup aracına taktıran ve ruhsata işleten 3-4 arkadaşımda bir problem çıkmadı..
  • Teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun bakalım halledebilecekmiyiz kısmetse!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endboy -- 7 Temmuz 2007; 12:02:25 >
  • Kimse yok galiba herkes tatilde sanırım
  • SİSTEM SAĞLAMSA SORUN YOK AMA PROJE NERDE? SIZDIRMAZLIK TESTİN DE PROJEYİ İSTİYORLAR AYRICA PROJE HANGİ PLAKA VE MARKA ARACA YAPILMIŞ.ONLAR BELKİ SORUN ÇIKARIR.MONTAJIN YAPILDIĞI YERDE O BİLGİLERİN DEĞİŞMESİ GEREKEBİLİR.YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM PROJEDE MOTOR ŞASİ NUMARASI FALAN DA YAZIYORDU.YANİ PROSEDÜR İŞLEMLERİ UZUN OLABİLİR.DURUMDAN BENİ DE HABERDAR EDERSEN SEVİNİRİM BENDE MERAK ETTİM.
  • Sistem sağlammış ama direk benim arkadaşım değil bir arkadaşımın akrabası şu an için ondan gelecek cevabı bekliyorum arkadaş dedi aldığı yere soracak fatura işlemleri için çünkü dediğin gibi fatura araca kesiliyomuş şu an için beklemedeyim gelişmelerden sizleride haberdar ederim Allah ın izni ile.Selamlar
    quote:

Orjinalden alıntı: giza

SİSTEM SAĞLAMSA SORUN YOK AMA PROJE NERDE? SIZDIRMAZLIK TESTİN DE PROJEYİ İSTİYORLAR AYRICA PROJE HANGİ PLAKA VE MARKA ARACA YAPILMIŞ.ONLAR BELKİ SORUN ÇIKARIR.MONTAJIN YAPILDIĞI YERDE O BİLGİLERİN DEĞİŞMESİ GEREKEBİLİR.YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM PROJEDE MOTOR ŞASİ NUMARASI FALAN DA YAZIYORDU.YANİ PROSEDÜR İŞLEMLERİ UZUN OLABİLİR.DURUMDAN BENİ DE HABERDAR EDERSEN SEVİNİRİM BENDE MERAK ETTİM.
  • bi gelişme var mı .? bu arada lpg yı ruhsata işletmezsin o şekilde olmazsa tabi riske girmeye değer mi bilmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç alım yardım -acil
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi gelişme yok şu an karşı taraftan gelecek haberi merakla bekliyorum bende sistemi taktırdıkları yer ne diyecek acaba.Gelişmelerden sizleride haberdar ederim inşallah.
    quote:

orjinalden alıntı: u555

bi gelişme var mı .? bu arada lpg yı ruhsata işletmezsin o şekilde olmazsa tabi riske girmeye değer mi bilmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.