Şimdi Ara

ACİL YARDIM!!NEFES ALAMIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4-5 aydır boğazımda birşey var yutkununca aşağı iniyo sonra tekrar gırtlağıma kadar çıkıyor. boğazıma ellediğimde yemek borusuna yani neyse karıştırdım işte ellediğimde plastik veya metal gibi sert bir madde var.bazen boğazımı incitiyor. psikolojik değil sürekli o bölgede balgam oluyor. merdivenlerden çıkınca nefesim kesiliyor.
    kısacası boğazımda birşey var. sizce ameliyatmı olurum lütfen yardım edin.

• Git bi gargara yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gargara fayda etmiyor kapalı alanlarda fazla nefes alamıyorum öleceğim ya.
  • Bu sorunun en güzel cevabını KBB uzmanı bir doktor verir.Moralini bozmak gibi olmasın ama (dost acı söyler) benim bir yakınım buna benzer sebeplerden doktora çıktı ve gırtlak kanseri teşhisi kondu.Ama doktorun söylediğine göre bu yıllardır varmış benim yakınımda.Anca doktara gidince farkına varmış.Yine aynı rahatsızlıktan ameliyat olan başka bir yakınım var.Adam ameliyat oldu.hala içki sigara kullanıyor.Yani gırtlak kanseri diğer kanserlere göre tedavi yöntemi daha çeşitli daha risksiz; Bu benim yakınlarımda olan rahatsızlıklar.Sana en iyi cevabi KBB uzmanı verebilir.
  • geçmiş olsun, ciddi bir şey değildir inşallah.

• Bu sorunun en güzel cevabını KBB uzmanı bir doktor verir.Moralini bozmak gibi olmasın ama (dost acı söyler) benim bir yakınım buna benzer sebeplerden doktora çıktı ve gırtlak kanseri teşhisi kondu.Ama doktorun söylediğine göre bu yıllardır varmış benim yakınımda.Anca doktara gidince farkına varmış.Yine aynı rahatsızlıktan ameliyat olan başka bir yakınım var.Adam ameliyat oldu.hala içki sigara kullanıyor.Yani gırtlak kanseri diğer kanserlere göre tedavi yöntemi daha çeşitli daha risksiz; Bu benim yakınlarımda olan rahatsızlıklar.Sana en iyi cevabi KBB uzmanı verebilir.

KARDEŞ BAKTIMDA YEMEK ARTIĞI FALAN OLABİLİYORMUŞ AMELİYAT ŞART HERHALDE
  • 4-5 aydır bunları yaşayıp hala daha doktora gitmediysen...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.