Şimdi Ara

Acil yardım NWN2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 5 adet Guardian için özel statu var özel 3 görevle bunları buluyorsunuz (hani şu hayaletleri bir ağaca toplama - yada Özel Earth 4 tane kitap okuyup bi kaç hero hakkında historical bilgiden sonra bi kaç demonla dövüşmek gibi)

Haritada orc kampını basıp bi orc Chieftan 'nı falan öldürüyosunuz. Fakat haritada 3 görevle beraber 3 statu bide ilk haritaya girdiğinizde 1 statu var...Act II de oluyor bu olaylar.tam ortada Song Portal var.... Gem mines falan var

ama ben 5. Statuyu hayrettir bulamadım...son statu nerde bi söylerseniz çok süper olur...

• Bi allahın kulu bilmezmi
  • Statue of Purification görevi kendisi... Galiba Patch yüklemek lazım bilmemne durumu var...

Eyvallah derim NWN 2 defteri kapanmıştır...

Peki bu oyun için devamsızlıktan üni de bi dersten kalmama deydimi ?

Kesinlikle hayır ... Bu tür bug lı oyunları bidaha oynamıycam töğbeliyim...

4 tane patch le hata düzeltilmeye çalışınmaz!
  • 5. statue için mere of dead men in ordan geçcen song portaldan geçip

tüm şehrin yok olduğunu görcen

sonra senin o şenliklerden sonra gittiğin bi mezarlık vardı

oranın yanında bi yere gitcen

zaten konuşmalardan fln anlarsın

oyunu act2 ye kadar getirmişin bırakmadan olmaz
  • Doğruda 4. Statue ye dokununca çok saçma birşey söylüyor...Hakkaten mantıksızca geldi bana ....

Combat sırasında bunu kullanamazsın tarzı bişi diyor...4. girişte direk haritanın girişinde değilmiydi...iki arkadaş oynuyoruz takıldık aynı yerde...
  • "You can not ues this item while in combat " işte bu hatayı veriyor...Birçok yabancı forumdada karşılaştım aynı hatayla 4. Statue girişte... diğer 3 nü Temple of Seasons, Gem Mines and Rivergurad Keep de buluyorsunuz 4. kapının hemen girişinde de ona dokununcada " You can not ues this item while in combat " hatası veriyor...

Ona dokunabilsek song portal açılıcak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ORC_AXE

"You can not ues this item while in combat " işte bu hatayı veriyor...Birçok yabancı forumdada karşılaştım aynı hatayla 4. Statue girişte... diğer 3 nü Temple of Seasons, Gem Mines and Rivergurad Keep de buluyorsunuz 4. kapının hemen girişinde de ona dokununcada " You can not ues this item while in combat " hatası veriyor...

Ona dokunabilsek song portal açılıcak...

ona galiba diğer 3 ünü alınca dokunuoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acaip bug olan bir oyun olduğundan NWN dünyada en sevdiğim oyunların başında gelse de NWN2'yi pek oynamadım, hiç sevemedim haliyle geldiğin yere kadar gelmedim ama diğer üçünü alınca dokunacak olsan böyle bir hata vermez, verdiği hata seni combat mode'da gördüğünden...
  • valla diğer 3'ü okdir de yok olmadı gidiyorum olmuyor....

tek tek 3 tanesini de aldım 3 statue de farklı özellik vermiyormu ? evet öyle

ama ona dokununca böyle bi eror veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.