Şimdi Ara

acil yardım pdf sayfaları reklamlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pdf sayfalarının tümünde pdf complete reklamı var kaldıramıyorum pdf complete indirdim yazılar hala mevcut dosyayı okuyamıyorum nasıl kaldırabilirim bu reklam kısmını resmini ekliyorum

acil yardım pdf sayfaları reklamlı

• PDF COMPLETE programını uninstall etmeyi denedin mi?
  • zaten adobe readerde kaldıramadığımdan pdf complate indirdim
  • fasterfast

Saat yarım ve ben senin dediklerinden hiçbirşey anlamıyorum.Allah aşkına probleminiz nedir doğru düzgün anlatın..

arkadaşlar pdf sayfalarının tümünde pdf complete reklamı var kaldıramıyorum pdf complete indirdim yazılar hala mevcut dosyayı okuyamıyorum nasıl kaldırabilirim bu reklam kısmını resmini ekliyorum

demişsin..
    Şimdi bir pdf dosyasında ABC programının reklamının olması için önce o ABC programının indirilip kurulmuş olması gerekiyor.Ama sen daha program indirilip kurulmamışken reklamların olduğunu söylüyorsun.Bunu nereden anlıyorum?Senin REKLAM var deyip arkasından PDF COMPLETE indirdim demenden.
    Yazılar hala mevcut diyorsun.PDF COMPLETE programı PDF dosyalarında çıkan REKLAMLARI mı engelliyor?
    Ne alaka?

zaten adobe readerde kaldıramadığımdan pdf complate indirdim

Sonra da bunu diyorsun..
    PDF COMPLETE ne işe yarar?Biliyor musun?Neden indirdin?

Herşey çorba..Ne yazdığını bir oku..Senden başkası ne anlayacak çok merak ediyorum.

Şu problemini adam gibi yaz yardım edelim..Yoksa ateşe verecem burasını.

• pdf dosyasını editleyip o reklam kısmını silmek kaldırmak istiyor
  • Ya arkadaşım.Amacını ben de anladım ama şunu anlamıyorum..

PDF COMPLETE programının süresi dolmuş o yüzden de öyle reklam koyuyor oraya..Onu kaldırmak istiyor tamam da
    yazdıklarına baksana..O reklam vardı ben de PDF COMPLETE indirdim diyor..O reklamı kaldırmak istiyorsan PDF COMPLETE i neden indirdin?
    Şunu doğru düzgün yazsın diyorum..
  • haklısın. resme dikkat etmemiştim pdf içinde zaten varolan birşey değil programın kendiliğinden koyduğu çok belli. PDF Complete'i kaldırıp free olarak Adobe'yi yüklese sorununun kalkacağını düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar tmm baştan anlatıyorum başlangıçta adobe acrobat reasder yüklü sadece bilgisayarımda bir e book indirdim pdf. bu dosyayı adobe ile açtığımda resimde görüldüğü gibi her sayfanın üst kısmında pdf complate e ait bir kutucuk var ve buradan anladığım kadarıyla pdf complete in üzerine tıklandığı zaman pdf complete in pro paketine güncelleyen siteye aktarıo. ben de acaba dosya pdf complete ile açıldığında yok olur mu die o yazılımı indirdim demo verisyonunu ve hala yazı orda duruyor kaldıramıyorum ve bu kutucuğun altında yazılar var onları okuyamıyorum bu kutucuğu kaldırmakla ilgili yardım istedim ortalığı yakacak bi durum yok sanırım bu anlatım senin ADAM KRİTERİNE UYUYORDUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Ya arkadaşım.Amacını ben de anladım ama şunu anlamıyorum..

PDF COMPLETE programının süresi dolmuş o yüzden de öyle reklam koyuyor oraya..Onu kaldırmak istiyor tamam da
    yazdıklarına baksana..O reklam vardı ben de PDF COMPLETE indirdim diyor..O reklamı kaldırmak istiyorsan PDF COMPLETE i neden indirdin?

arkadaşım senin kıdemli yarbay olman yada yıldızlarının yeşil olması üyeleri fırçalayacağın anlamına gelmez. sorunu anlamadıysan " tam olarak anlayamadım konuyu biraz açarmısın " demek çokmu zor?
  • Tamam sakin... Kimsenin kimseyi fırçaladığı filan yok, forumda uzunca bir süre geçirip epey insanın problemini çözdükten sonra gecenin bir vakti mesuthaksoy 'un sinirleri gerilmiş biraz

Forumda kimse para karşılığı yardım etmiyor yada istemiyor. Bu yüzden bazı zamanlar oluşabilecek bu tarz durumlarda iki tarafında alttan almayı bilmesi gerekiyor. Yıldızların rengi yada rütbenin bir önemi yok mesut da bende er iken neysek şimdide oyuz. Tanıyan tanıyor sizlerde tanıyacaksınız

@fasterfast, sanırım sorun sende değil o dosyaların kendisinde. Tüm pdf programlarını kaldır sadece foxit reader kur ve tekrar bak. Hala o reklam duruyorsa PDF leri yapan vatandaş o programın demo versiyonunu kullanmış demektir ki bu durumda yapacak bir şey yok.

• Evet Clarion'un dediği gibi..O ders anlatımlarının olduğu PDF ler PDF COMPLETE PROGRAMININ trial sürümü ile yapılmış..Pdf complete programı, word excel gibi office dokümanlarını PDF ye çevirmeyi sağlayan bir program.
    O dersleri hazırlayanan arkadaş da trial prog. ile yaptığından dolayı o reklamlar orada.
    O reklamları kaldıramazsınız..Üzgünüm.

Fasterfast;

Adam gibi anlat dedim..ADAM ol, vs birşey demedim lütfen söylemediğim şeyleri söylemişim gibi davranmayalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Ya arkadaşım.Amacını ben de anladım ama şunu anlamıyorum..

arkadaşım senin kıdemli yarbay olman yada yıldızlarının yeşil olması üyeleri fırçalayacağın anlamına gelmez. sorunu anlamadıysan " tam olarak anlayamadım konuyu biraz açarmısın " demek çokmu zor?

Evet çok zor Sedat..Burada hergün onlarca başlık açılıyor..Tam istatistik bilgisi elimde mevcut değil ama ben o başlıkların hepsine bakıyorum,atılan her postu kontrol ediyorum,elimden geldiğince hepsine cevap yazmak zorunda kalıyorum.
    Size şunu söyleyeyim, konu sahibi ne kadar derdini saçma sapan anlatırsa,ne kadar vermesi gereken önbilgiyi vermezse yardımda bulunmak için foruma giren insanlar o kadar o başlıktan uzakl duruyorlar.

Tahminen burada 1000 kere söyledim.Lütfen ayrıntı verin lütfen sistem bilgilerinizi yazın lütfen derdinizi tane tane anlatın diye..
    Aynı soruyu bir usera 3 -4 kere sorduğumu biliyorum.Devlet sırrı sanki saklıyor da saklıyor.

Yoksa banane,adam ayrıntı yazmış,yazmamış.10 kişi bakar,kimse birşey yazmaz,başlık kaybolur gider.Konu sahibi de ilelebet sorunuyla tümleşik bir şekilde mutlu mutlu yaşar.
    Bu kızgınlığımın
    forumun düzeni,
    yardım almaya gelenlerin çabuk yardım edebilmeleri,
    yardım etmeye gelenlerin bir konuda çok boğuşmayarak daha çok insana yardım edebilmeleri

için olduğunu size hatırlatmak isterim.
    Ha buna rağmen benim tavırlarımdan şikayetçi olan varsa
    benim yıldızlarım ne renk olduğu farketmez,rütbem de önemli değil,ben hep böyleydim, hala da böyleyim, gereken yerlere şikayet edebilir.
    Yaptığım herşeyin arkasındayım.

• arkadaşlar ilginize teşekkürler sanırım dosyada problem var işte öğrenmek istediğim şey buydu çözülebilir bir problemmi onu tespite çalıştım. Herkes sinirli olarbilir anlamamış ta olabilir ya da ben anlaşılacağını varsayarak bazı detaylara girmiş olabilirim sonuçta hepimiz bilgi paylaşıyoruz kimse bundan para kazanmıyor içinden gelen yardım eder gelmeyen bakar gider benim forum anlayışım budur yine de yorumda bulunan herkese teşekkürler...
  • senin indirdiğin e-book pdf complete'in deneme sürümü biten bir vatandaş tarafından pdf'e dönüştürülmüş. bu yüzden pdf complete her sayfaya link atuyor. kötü bi haber de bu sorununun çözümü de yok. hiçbir şekilde o pdf dosyasında linkin altında ne yazıyor göremezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.