sata diskimi nlite ile xp kurulum cde me entegre edip cd de n kurucam ihtiyacım olan tek şey Intel 915GM anakartımın sata driver ı nereden bulucam anakartımın sata driverini lutfen yardim edin bi el atin. şimdiden tesekkurler. 18 saattir bu sorunla ugrasiyorum siyirecam az kaldi.
xp update edilmiş cd lerde zaten var bi tane satın al derim bende 2007 haziran var ::) keendim yaptım :P zor değil ama çok işlevsel ve daha hızlı
quote:
Orjinalden alıntı: forumcu22 xp update edilmiş cd lerde zaten var bi tane satın al derim bende 2007 haziran var ::) keendim yaptım :P zor değil ama çok işlevsel ve daha hızlı
Bana arkadaş driver arıyo gibi geldi ama
xp her update değil ama bi çok update de daha fazla driverı ı kendi bulabilecek derece özelleştiriliyor
ör ben intel 965 ssck kullanıyorum xp sp 2 ile management interface eternet ve satayı istiyor ayrıca ses (high definition audio ) otamatik bulamıyor
ama hazirana kadar olan updateleri çaktım her 3 driverida (management. sata . eternet) istemiyor ses kartınıda otamatik buluyor anlatabildiysem ne ala
intelin sitesinde bulabilirsin ve diskete kaydedersin kurulum sırasında tanıtman gerekebilir.Hani şu F6 ya basın falan
benim pc notebook gateway intel915gm yonga setli ben ise bu ankartimin sadece inf uzantili sata driverlarini ariyorum ama bir turlu bulamiyorum. n lite ile cd ye gomecegim. bekliyorum.
Biosunuzdan NO RAID seçeneği varmı Yokmu BAKTINIZNIZMI? Var ise eger Pasif Hale getırırsnız sata Disketı Olusturmanıza Gerek Kalmaz