Şimdi Ara

acil yardım. sata diskim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sata diskimi nlite ile xp kurulum cde me entegre edip cd de n kurucam ihtiyacım olan tek şey Intel 915GM anakartımın sata driver ı nereden bulucam anakartımın sata driverini lutfen yardim edin bi el atin. şimdiden tesekkurler. 18 saattir bu sorunla ugrasiyorum siyirecam az kaldi.

• xp update edilmiş cd lerde zaten var bi tane satın al derim bende 2007 haziran var ::) keendim yaptım :P zor değil ama çok işlevsel ve daha hızlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumcu22
    xp update edilmiş cd lerde zaten var bi tane satın al derim bende 2007 haziran var ::) keendim yaptım :P zor değil ama çok işlevsel ve daha hızlı

Bana arkadaş driver arıyo gibi geldi ama
  • xp her update değil ama bi çok update de daha fazla driverı ı kendi bulabilecek derece özelleştiriliyor

ör ben intel 965 ssck kullanıyorum xp sp 2 ile management interface eternet ve satayı istiyor ayrıca ses (high definition audio ) otamatik bulamıyor

ama hazirana kadar olan updateleri çaktım her 3 driverida (management. sata . eternet) istemiyor ses kartınıda otamatik buluyor anlatabildiysem ne ala
  • intelin sitesinde bulabilirsin ve diskete kaydedersin kurulum sırasında tanıtman gerekebilir.Hani şu F6 ya basın falan
  • benim pc notebook gateway intel915gm yonga setli ben ise bu ankartimin sadece inf uzantili sata driverlarini ariyorum ama bir turlu bulamiyorum. n lite ile cd ye gomecegim. bekliyorum.
  • Biosunuzdan NO RAID seçeneği varmı Yokmu BAKTINIZNIZMI?
    Var ise eger Pasif Hale getırırsnız sata Disketı Olusturmanıza Gerek Kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.