Şimdi Ara

acil yardım sata raid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başım belada. İki sata hardiski raid 0 olarak bağlamıştım ve sorunsuz oarak kullanıyordum. Ancak anakartım arızalandı, (Gigabyte 8knxp Rev. 2.0) şu anda raid disklere ulaşamıyorum. Raid disklerdeki bilgilerim çok önemli, onları kurtarmanın bir yolu aklınıza geliyor mu? Raid disklere hiçbir şey kaydetmedim ama yeni anakart aldığımda, raidi görmeyeceğini düşünüyorum. Bozulan anakartımın aynı modelinden ise artık satılmadığı için bulmam çok zor. Ne yapmamı önerirsiniz?

• disklere başka bir pc de ulaşamıyormusun..yedek almak için...
    ayrıca raid maneger lerin diskten raid bilgisini kopyalaması sonra diğer diske rebuilt yapması diye bişey vardı..biraz araştır bana yapılabilir gibi geldi...
  • Anakart garanti kapsamında yapıldı. Önceden hiçbir şekilde açılmıyordu. Şimdi açılıyor ancak SATA Raid konfigürasyonunu görmüyor. IDE hardisk üzerine windows kurdum ancak, Intel Raid sürücülerini yükleyemiyorum. Çünkü Windows'ta ankart chipseti 82801ER görülmesi gerekirken 82801EB olarak görülüyor yani ICH5R olarak değil ICH5 olarak. Dolayısıyla raid sürücülerine ulaşılamıyor. Benzer bir sorun yaşayan ya da raid konusunda uzman bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim

Diskleri deneybileceğim başak bir bilgisayar yok. Zaten, raid konfigürasyonunu gömrmesi için benimkiyle aynı chipste sahip bir ankart olması lazım. Onu da nereden bulacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monk -- 6 Nisan 2006; 13:58:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd hakkında yardım
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.