Şimdi Ara

ACİL YARDIM: Sıfır Bilgisayara Windows 7 Kurmak EKRAN HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vatan'dan yeni bilgisayar aldım. Montajını yapıp verdiler. Bende win7 cd taktım kurmak için. Kurulum dosyaları kopyalanıyor diye yazıyı görüyorum fakat ondan sonra ÇİZGİ ÇİZGİ BOZUK KART TAKILMIŞ gibi bir ekran karşıma çıkıyor ve 1 dk sonra simsiyah bir ekran karşıma çıkıyor öylece kalıyor. Ne yapmam gerekiyor? Başka hiçbirşey yüklü değil pc'de. BUYRUN BAKIN...

NOt: 5 tane 32bit 64 bit CD Denedim..Hep aynı...

CD'yi TAKIP RESETLEDİĞİMDE KARŞIMA GELEN EKRAN

SONRASINDA DEVAM EDİYOR

VEEE SORUN BAŞLIYOR

EN SONUNDA SİYAH EKRAN OLUP KALIYOR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messparty -- 18 Temmuz 2014; 2:50:56 >

• Win7 DVD si sağlam mı ? Şu an görünen eğer ki donanımsal problem yok ise DVD arızalı. Hızlı çekim yapılmış veya hatalı imajdan alınmış.

Win7 SP1 indirip usb ile yüklemeyi deneyiniz.
  • peki ben 32 bit mi 64 bit mi yüklemem gerekiyor. masaüstü için?
  • 64Bit yüklemek daha mantıklı. Sistem özellikleriniz ne bilmiyorum ama şu an gündemde 64bit işletim sistemi var.

Örneğin; Nether oyunu 32Bit işletim sisteminde çalışmıyor.
  • Sıfır Makinaya Windows kurmanın formattan tek farkı , Windows Sürücülerini görüceğin alanda Hic bir sürücünün gözükmemesi new i secip boyutlandırma yapmandır , Kuruluma başka bir dvd yada, Usb den format atmayı deniyebilirsin . Tavsiyem ilk olarak Format usb sinden kurulum yapmaya çalışman . İşlem düzgün gerçekleşirse , Dvd writerin anakart portlarını kontrol edebilirsin
  • up
  • formatta sıkıntı var yarıda kalmış gibi sen bilgisayarcıya götür adam akıllı format atsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    hocam format atmıyorum daha yeni aldım pc'yi. windows kurucam böyle bişeyler yapıyor anlamadım.
  • messparty M kullanıcısına yanıt
    dostum benim anlamadıgım o mavilik ne yani bios ekranımı böyle bir şey olmaması gerek
    resimleri sırasıyla paylaştım. bios değil. cdyi takıyorum. kurulum başlıyor. ondan sonra böyle bir ekran çıkıyor. 1 dakika sonra siyah ekran çıkıp kalıyor.
    kardeşim işte terslik var gibi rom okuyucus arızalı olabilir başka donanım hatasıda olabilir adamları geri çağır
    yapcakları iş bu kadar zaten. adamı çıldırtırlar.
    git teknosa gibi kazık yerden bilgisayar al daha iyi vatan çok kötü bir alış veriş mağazasıdır adamların teknolojiyle alakası yok yani mahalle bilgisayarcısı gibi gör
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.