Arkadaşlar Acil yardımınıza ihtiyacım var Elimde bir dizüstü var kaydırıgubbak bişiy ama p3 gayet iyi bi laptop sıkma bi marka "DUAL" Cd romun kablosu kopmuş. Windows xp yüklicem fakat dosyaları nasıl atacağımı bilmiyorum. Bi çözüm önerisi allah rızası üçün Sevgiler saygılar
şuanda herhangi bir işletim sistemi yüklümü ağ bağlantısı varmı ? usb çalışıyormu ?
hayır şu anda hiç bi işletim sistemi yok önceden yüklediğim xp kur dosyaları var ama yükleme yaparken si323 bilmemne .sys dosyası bulunamadı die bi hata veriyor. onun dışında bomboş bilgisayar Laplinki denedik adam gibi bi program bulamadık görmedi bilgisayarlar birbirini sadece elimde olanlar bunlar
İşin zor dos altından ağ kurman gerekli.. Ancak bu şekilde verileri başka bir pc üzerinden kendi pc ne alabilirsin.. Sonra kurabilirsin.. Yada cd-rom u yaptırırsın:)
CD-rom ları Pahalıdır Biraz Bunların
dos altında ağı nasıl kurucaz bari onu yaz :)
dostan ag kurmayi bilmiyorum ama disket surucusu varsa.. win98 dosyalarini teker teker disketlere kaydet ve bilgisayara aktar... butun dosyalari kopyaladiktan sonra setup i calisicaktir... benim elimdede p150 casper bir laptop vardi oyle halletmistim, cok zahmetli bir is ama denemende fayda var eger baska cikis yolu bulamazsan...
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda artık dayanamadım ve bimelden bir kit aldım bu kit 2.5' lik laptop diskini normal pc ye takmanızı sağlıyor. En kolayı buydum taktım ve dosyaları hallettim gayette iyi oldu genede yardım çabalarınız için teşekkürler
eğer böyle bi kit isterseniz bimel.com.tr de bulabilirsiniz. kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme