Şimdi Ara

Acil Yardım SLI Notebook Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kardeşime bilgisayar alacağım. Lenovo y500 modelini gördüm. Aşağıdaki adresteki ürün y500'ün SLI modeli mi acaba ? SLI olanını istiyorum da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-352499-y500-notebook-core-i7-8gb-16gb+1tb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64360

Şimdiden Teşekkürler...

• evet hocam SLI' li model bu ancak internette heryerde sorunlu seri (sonu 99la biten) deniyor bu ürün için. Lenovo 2013' te sorunsuz seriyi çıkarmış (sonu 70le bitiyor) ancak o seri türkiyede yok. Vatanda vardı tükendi.
  • Peki ne sorunu var acaba bu serinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse bilmiyor mu acaba

• onealss kullanıcısına yanıt
    touchpad bozuk sapıtıyo kardeş
  • Google dan araştırdığım kadarı ile stoğunda bulunup satan firmaya rastlamadım sorunsuz versiyonu. Bilen arkadas var mi acaba ? Bu arada cevap veren arkadaslara teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: onealss

Google dan araştırdığım kadarı ile stoğunda bulunup satan firmaya rastlamadım sorunsuz versiyonu. Bilen arkadas var mi acaba ? Bu arada cevap veren arkadaslara teşekkürler.

slı serisi tam olarak oturmuş deil daha yeni teknoloji Türkiye için gelen ürünlere göre konuşuyorum

slı serisi getiren tek marka şuanda sadece lenovo

diğer markalar neden girmiyor çokmu beceriksiz yo deil birazdaha zamanı var slı ın söyliyim

asus veya msı serilerine göz atın derim

yada slı olmayan lenovo serilerine

arada çok fark olmaz gözle görülür olsa bile çekiceğiniz sıkıntıya değmez tavslye tabi bunların heopsi tercih senin

msela şu makina şuanda en iyisi

https://www.notebookadresi.com/msi_ge60_i5-3230m_8gb_128gb_ssd_-_750gb_156_2gb_gtx660m_freedos_notebook

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd hakkında yardım
    11 ay önce açıldı
    ssd konusunda yardım.
    5 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderlands

quote:

Orijinalden alıntı: onealss

Google dan araştırdığım kadarı ile stoğunda bulunup satan firmaya rastlamadım sorunsuz versiyonu. Bilen arkadas var mi acaba ? Bu arada cevap veren arkadaslara teşekkürler.

slı serisi tam olarak oturmuş deil daha yeni teknoloji Türkiye için gelen ürünlere göre konuşuyorum

slı serisi getiren tek marka şuanda sadece lenovo

diğer markalar neden girmiyor çokmu beceriksiz yo deil birazdaha zamanı var slı ın söyliyim

asus veya msı serilerine göz atın derim

yada slı olmayan lenovo serilerine

arada çok fark olmaz gözle görülür olsa bile çekiceğiniz sıkıntıya değmez tavslye tabi bunların heopsi tercih senin

msela şu makina şuanda en iyisi

https://www.notebookadresi.com/msi_ge60_i5-3230m_8gb_128gb_ssd_-_750gb_156_2gb_gtx660m_freedos_notebook

Cevap için teşekkürler. İlk araştırmam sonucunda bende msi a karar kılmıştım. i5 olduğu için vazgeçtim ama 660m gercekten iyi fakat i7 versiyonu ile arasında 400 kusur fark olduğu için ondan daha düşük fiyata lenovo y500 sli gördüm. Sanırım 650m ve 660m arasında en fazla %10 lük bir fark vardır. Bu yüzden hem ucuzluk hemde ikinci ekran karti sorunlar yaşanmazsa baya parasını hak edecektir diye düşündüm. Bu arada Vatan Bilgisayar dan siparişi verdim. Herkese yardımları için teşekkürler. Ürün geldiginde izlenimlerimi paylaşırım bu konu üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onealss -- 19 Temmuz 2013; 18:25:55 >

• arkadaslar ben uc sene sonra nasipse sli bir monster alacagm. simdiki gtx680m sli olanlar gibi. tabi o zamana gore daha iyi bir notebook almis olucam. fakat aklimda cok sinir bozucu bir soru var: bazi basliklarda bazi kisilerin solediklerine gore sli uyumlu oyunlar ve sli uyumlu olmayan oyunlar varmis. ben sli li bir monster aldigimda istedigim oyunlari rahatlikla oynayamayacakmiyim? neden oyunlarda sli uyumu/uyumsuzlugu var. bu cok sacma degil mi? ilerde bu durum duzelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi measlody -- 20 Temmuz 2013; 20:02:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.