En büyük adayım dell...Fakat diğer ürünlerde kafamı karıştırıyor...Oyun oynamayacağım bu yüzden çok çok iyi ekran kartına gerek yok...Tüm diğer özelliklere bakarak ve markaları karşılaştıraraak acil yorumlarınızı bekliyorum. Sizce hangisini alayım..
Üçünün arasında en mantıklısı dell
dell ile asus arasinda 1000 lira fark var yahu bende asusun bu modeli almayi dusunuyorum ama kullanan kimse yok herhalde ozellikleri baya iyi gorunuyor :D
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
Üçünün arasında en mantıklısı dell
Neden peki
Ordaki görevli dell pahalı olmasında rağmen bana ısrarla toshibayı önerdi , yani genelde o çalışanlar para kazanmak için pahalı olanı önerir.. o toshiba ve dell ' in artıları eksileri olarak ne söyleyebilirsiniz.yani neden şu ya da bu modeli tercih etmeliyim
İşlemciler aynı zaten . Ram miktarı da aynı ama dellin ramleri ddr3 . Ekran kartı da daha yüksek harddiski de daha büyük. Ayrıca wsxga yani 1920 x 1080 full hd çözünürlükte ekranı var. Daha sayıyım mı ? Ordaki çalışan neden toshiba demiş anlamadım . Aradaki farka değer. Para problem değilse dell
Asus Cok Süpermiş
onu al en iyisi o geldi bana kullanan arkadaslar warsa yorumunu al bi istersen..
quote:
Orijinalden alıntı: ZehirliYilan
Asus Cok Süpermiş
onu al en iyisi o geldi bana kullanan arkadaslar warsa yorumunu al bi istersen..
Aralarında en kötüsü asus şu an . Ekran kartı diğerlerinden çok zayıf
Sanırım DELL' i alıyorum , teşekkürler yorumlar için
dell kalite saglam laptop ama asusla arada bin tl fark var. asus kotu bir markadir mi laptopta?
quote:
Orijinalden alıntı: aliemree
dell kalite saglam laptop ama asusla arada bin tl fark var. asus kotu bir markadir mi laptopta?
asus kötü bir marka değil fakat bu modelinin ekran kartı kötü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme