Şimdi Ara

ACİL YARDIM: TECHNISATCRYPT -CX- MPEG4 desteği var mı, 1080p cikis verebiliyor mu.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, bugun TECHNISATCRYP CX modullerden aldım, kodu, 0002/4536. (üstünde kırmızı biber olanlardan.)

modulun üstünde, DVB/MPEG2 desteği yazıyor. teledünyanin kartini takip, televizyonun kart slotuna yerlestirdim. ayarlardan sonra HD kanalları açtım, HD kanalları 1080i olarak izleyebiliyorum. 1080p görüntü alamıyorum. tam teledünyanın tanıtım yerindeki kadar kesin gözükmüyor goruntu. SD den iyi ama tam HD dedil.

acaba modulde mi bir sorun var, MPEG4 desteği olmadıgından boyle goruyorum, yoksa sinyal mi düşük, yoksa televizyonda mı sorun var, HD TV tuner i yok.

kartı satan yerle gorustum, yok MPEG4 destegi var dedi, aklım karıstı. bu yüzden acil yardim istedim, dilerim bilen arkadaslar vardır. bu arada. televizyonum PANASONIC P-42G20E,

bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim.

• Kardeş hd yayın izleme meselesinin modülle alakası yok televizyonun tuneri ile alakalı...Zaten teledünyadaki hd yayınlar 1080i..Bir sorun yok yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eytoses

Kardeş hd yayın izleme meselesinin modülle alakası yok televizyonun tuneri ile alakalı...Zaten teledünyadaki hd yayınlar 1080i..Bir sorun yok yani...

cok sagol dostum, evet bugun arastırdım, biraz kazık yemisiz modulde, 120tl yerine 150 den aldık, 25 te takim saymıyorum ama iste servis takti ayarladı filan 55 tl vermis olduk o ise, 30 lira desen hakki 25 ekstradan gitti, neyse sorun yokya.

1080i yayın kalitesi biraz moralimi bozdu ama eskisinden daha iyi. cok tesekkurler bilgi icin, modulle ilgisi yok olayın. tv tunerı ile ilgili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.