Şimdi Ara

acil yardım teşhir ürünü dslr fotğraf makinesi alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun media markta gitttimde canon 550d fotograf makinesinin indirimli bi fiyattan satıldıgını gördüm nedenini sordugumda teşhir ürünü oldugunu söylediler ürünün fiyatı garanli mal oldugundan dolayı gayet uygun geldi bana ama cihazda bi sorun cıkarmı diye korkuyorum orada satış elemanı cihazın temiz oldugunu lenslerin camlarına korumak için filtre takıldıgını ve cihazları pil takıp herkeze denettirmediklerini söyledi sizce teşhir ürünü almak güvenli midir

• Alınabilir. Kozmatik olarak sorunu yoksa neden alınmasın. Zaten zarar gördüğünü düşünmüyorum makinenin.
  • Basitçe düşünürsek öyle bir makinenin orada yere düşmesi neredeyse imkansız, sıkı sıkıya bağlılar malumunuz. Birçokları fotoğraf dahi çekemiyor çünkü hafıza kartı takılı değil, mesela benim gibi. Eline alıp, menüde dolaşılması dışında pek fazla kurcalanmamıştır eminim ve ecmarne'nin de belirttiği gibi çoğunda koruyucu takılı, hatta lenslerin zoom tekerini bile bantla sabitliyorlar çoğu zaman. Garantili de olduğundan, fiyatı da içinize sindiyse kesinlikle alın derim.
  • kesinlikle alınır ama fiyat çok önemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.