Ben yaklaşık 3 senedir Toshiba A660 marka laptop kullanıyorum. Bugüne kadar pek bir sorun yaşamadım ancak son 2-3 aydır wireless bağlantıda sıkıntı yaşıyorum laptopumla.
Fakat bahsettiğim sıkıntı direk internete girememe şeklinde olmuyor. İnternete bağlanıyorum. Odanın belli noktalarında bağlantı hızım da olması gerektiği gibi ancak laptopu hareket ettirip başka bir yere koyduğumda çoğunlukla bağlantım kesiliyor. Sonra oradan kaldırıp eski yerine koyunca geri geliyor. Hatta bazen de eski yerine koysam da geri gelmiyor internet. Yeniden kablosuz bağlantımı seçip “bağlan” demem gerekiyor. Bu denemenin sonunda da ağ bağdaştırıcısı sıfırlandı sorun giderildi gibi bir uyarıyla internete bağlanıyorum. Ancak dediğim gibi laptop’u başka bir yere alınca internetim kesiliyor.
Bu sorunun çözümü için laptopu yetkili servise gönderdim. Temizlediler, bakımını yaptılar, format attılar ve wifi kartımın bozulduğunu söyleyip onu da değiştirdiler. Ancak servisten alıp eve getirdiğimde problemin devam ettiğini gördüm maalesef
Bu sorun oldukça canımı sıkıyor. Sonuçta internetim 8 mbite yakın bir hıza sahip. Laptopu doğru yere koyunca torrent vs. uygulamalar gayet iyi çalışıyor, ancak defalarca söylediğim gibi laptopun yerini değiştirince bağlantım kopuyor.
Son olarak, evdeki modemden bir adet tablet, bir adet de telefonun sorunsuz olarak internete bağlandığını söylemek istiyorum. Bu cihazlarda laptopta yaşadığım sorunu yaşamıyorum.
Sorunu çözmek için bir çok öneri okudum internette ancak denediklerimin hiçbirinden sonuç alamadım.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, şimdiden çok teşekkür ederim.
Yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme