Şimdi Ara

acil yardım toyota verso

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2006 model verso comfort almak üzereyim araç 140 binde ve yaklaşık 50 bin km dir lpgli..araç orjinal boya ve değişen yok bildiğimiz bir araç fiyatı da 27500 nasıl fiyat olarak kafama km si takılıyor ne dersiniz??

• benzinli 140.000 cok degil ama nerede nasil kullanilmis
    sehir ici icin sakin kullanilmis ise orta seri kullanilmis ise cok kotu
    sehir disi ise guzeldir
    dagda bayirda kullanmis ise arabayi al cope at
  • araç sahibi öğretim üyesi sürekli seminer program vs olduğundan şehirdışı kullanılmış araç..aracın motor aksamında da fren balatısı haricinde şuana kadar bi değişiklik yok aslında kötü bişey biraz da iki gün sonra masraf çıkarır mı acaba yada ne gibi sorun yaratabilir
  • km.sikintili ben almazdim kendimi o araca sartlamazdimda o parayi hak eden nice araclar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize özellikle bagajı geniş bi araç lazım sw tipinde o yüzden bu araçda biraz da takıldım fiyat olarak çokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

km.sikintili ben almazdim kendimi o araca sartlamazdimda o parayi hak eden nice araclar var.

otomobil üreticileri araçları 100 bin km kadar kullanılıp çöpe atılsın diye yapıyor zaten o araç 140 bin kmde ve benzinli toyota motoru! en az 400-450 bin km ömrü var!!! kabahat bu ülkeye araç girmesine izin verende! yasak getireceksin millet öküz arabasına binecek! ona layığız çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

km.sikintili ben almazdim kendimi o araca sartlamazdimda o parayi hak eden nice araclar var.

otomobil üreticileri araçları 100 bin km kadar kullanılıp çöpe atılsın diye yapıyor zaten o araç 140 bin kmde ve benzinli toyota motoru! en az 400-450 bin km ömrü var!!! kabahat bu ülkeye araç girmesine izin verende! yasak getireceksin millet öküz arabasına binecek! ona layığız çünkü...

sakin ol sabah sabah sol tarafindanmi kalktin ben olsam 140 bin km.de bir toyota versoya 27500 tl vermem nette onca düsük km.li verso var 2.el 5 yasinda bir arac icin 80-90 bin normal fazlasi zarar diye düsünüyorum bu arac 140 bin km.de alininca 150-200 bin km kullanildigini ve satilmasi gerektigi zamanki durumu tahmin edemiyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT PALİO ALACAĞIM YARDIM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet haklısınız piyasa da aynı fiyata düşük km li versolarda var ancak orjinal araç bulmak çok zor 3 4 parça lokal boya var diyor sağ taraf komple boyalı çıkıyor veya değişeni oluyo temiz araç bulmak çok zor bulduğun zamanda bin lira fazla olsun diyoruz alıyoruz..enim asıl sormak istediğim fyattan ziyade km..ben yıllık en fazla 8 bin km yaparım yani 3 yıl sonrada bu araç 165 bin de olacak
  • temiz kullanılmış ise 140 bin km hiçbir şey değil takmayın kafanıza zaten boyası olmaması titiz bir kullanımı işaret eder fiyat hakkında bilgim yok ama alınabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan0303

evet haklısınız piyasa da aynı fiyata düşük km li versolarda var ancak orjinal araç bulmak çok zor 3 4 parça lokal boya var diyor sağ taraf komple boyalı çıkıyor veya değişeni oluyo temiz araç bulmak çok zor bulduğun zamanda bin lira fazla olsun diyoruz alıyoruz..enim asıl sormak istediğim fyattan ziyade km..ben yıllık en fazla 8 bin km yaparım yani 3 yıl sonrada bu araç 165 bin de olacak

:) isterseniz yilda 1000 km.yapin sonucta km.itibari ile arizaya sikintiya meyilli bir arac aliyorsunuz benden bu kadar kolay gelsin.
  • cevaplarınız için teşekkürler bugün aracı aldık inşallah hayırlısı olur
  • Hocam sen takma kafana, araba temiz ise al gitsin. ben 110.000 km. de alfa aldım. 120.000 km. de triger ve baskı balatayı değiştirdim. şimdi araba 140.000 de. arabanın ağır bakımları bana patladı. alacak kişi 200.000 km. ye kadar masrafsız binecek.
    onun için akıllandım, 40.000 km. de araba almaktansa 60.-70.000 km. de olanı almak daha mantıklı (ağır bakımların 50.000 de olduğunu varsayarak)
  • O km de ve o fiyat için biraz fazla bir mebla istenenki biraz daha araştırmanızı salık veririm.
  • iyi günler bn eski arabamı satıp 1.6 premium 2. el 2011 model 15.000 km de bir benzinli verso almak istiyorum. 45.000 tlye 7 koltuk full özellikli bir beyaz renkli buldum lütfen yardımcı olun yakıt sorunum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan0303

cevaplarınız için teşekkürler bugün aracı aldık inşallah hayırlısı olur

hayırlı olsun izlenimlerinizi yazarsınız artık .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.