Şimdi Ara

[Acil! Yardım]Tuscon-Sportage-Vitara-Tivoli-CRV-Duster-Renegade...Hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugur.k

Yeni tiguan çok heybetli

Walla hocam Hem pahalı dıye yaklaşmamıştım hem de ısınmamıştım yoksa aslında captivaya cok benzıyor aslında jip gorumune en yakınlardan bırı olarak dusunuyordum sonra yawas yawas modern SUV tipleine alıştıkça o eski jeep gorunumu de yerını başka çizgilere bırakıyor. Ben hala Captiva türü yapsınlar isityorum ama artık normal hatcbak normal araba tipinde yapıyorlar biliyoruz.. Herneyse bi inceleyeyim bakalım teorik olarak onu.

quote:

Orijinalden alıntı: dreameren
    Ateca'yı bekleyin

ocam acelesi yok ama bayrama olsun ıstıyorum bekelrsem ne kazanacagım ki, ne fark edecek açıkalr mısnız ?

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeturan
    Tucsonu beğendiysen alınıp lpgde takılabilir aslında.

Walla hocam onu da düşündüm, hatta tüm arabalrda o hep aklımın bı kenarında ama hani şu '' Bilemme kaç kilometre yapmayacaksanız gerek yok, taktırması su kadar, bakımı su kadar .. felan filan '' muhabbetleri bi de garanti olayı var o yüzden hepsinin standart halinden incelemk ıstıyorum, sonucta daha ucuz yakanı varsa ona da lpg taktırıp yine daha da ucuz yakması sağlanabilir, bu yüzden bi telafi sistemi oalrka görmek istemiyorum. Tabi bi yandan da ulan alsak ıyı araba yakıtı da böyle mi çözsek şeklinde olabilir.. İşte söyledikleriniz bir çoğunu tekrar tekrar hep düşündüğüm şeyler ama karar veremıyorum bi türlü

quote:

mevsimsiz_kar45
    Tuscon 4x4 olamıyorsa direk vitara donanımları konusunda en iyisi. Sadece arabada yetmiyor istekleri karşılaması lazım.

Hocam zaten VİTARA baya bi mantıklı geldi bana da , hani büyüklüğü tipi, prestiji bakımından tusconu mu zorlasam diyorum. Olay illa 4x4 olması değil , hani 4x4 olmasa ne olacak yada 4x4 vitara ile 4x2 tuscon arasında fark ne olacak. Ve ben 4x4 ile 4x2 arasındakı farkı anlayabılecekmıyım, hatta hıc kullanacakmıyım bile.. belki de hiç işim düşmeyecek mesela 4x4..e bu yüzden kafam karıştı. Şöyle tipini ve boyunu tam tuscon gibi yapsalardı direkt alırdım vitarayı , şimdi sırf hava için Tusconu mu zorlasam dıyorum...

quote:

kartalus
    Tucson'a çöp diyenlere ne araba kullandıklarını sormak lazım.

Köpek gibi giden bir motor,sağlam bi çift kavrama şanzıman,ağzına kadar donanım,iyi tasarım ve en önemlisi sınıfının en güvenli aracı.Varsın 2-3 lt fazla yaksın.

Ben kesinlikle Tucson diyorum,dizele ihtiyaç varsa Renegade diyorum.

Hocam siz de tam en iyi 2 favorimi işaretlemişsiniz. Walla sırf jeep ismi prestijli diye alasaım var, bi de fiyatlar ulaşabileceğim düzeyde. Normalde Jeep benim gözümde pahalı , lüx alınamayacak bişeydi hep. Boyutu biraz küçükmüş gibi geldi bana , aslında ilk gördüğümde tamam alırım dedim hayran oldum, hatta dizeli bile ulaşılabilir bir rakamda ama sonra ne oldu bımlyıorum Sırf hava için - sanırım toplum baskısından - Tuscon - HRV-CRV-Sportage alayım mı diye çelişkiye düşünüyorum hani onlar alınamaycak arabalrmış , büyük arabalrmış gibi bi yargı var içimde işte böyle anlamsızca ulan zorlamışken şu o kadar reklamı olan Tusconu alıp Güce hükmetsek mi felan.. diyorum

Çok sağolun arkadaşlar, ama gördüğünüz gibi yine herkes farklı bişeyi savunabiliyor cunku herseyın ayrı bir olumlu yönü var bu kadar şeyin içinde en iyiy bulmak zor . Vitarayı Tuscon gibi tasarlasalardı ve yıen aynı sekılde satsalardı aracım o olurdu, bu örneği canlandırabilecek araç hangisi olabilir şeklinde mi desem acaba sizlere

• Tucson

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kb001 K kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz yağ tenekesi ve leğen ile evde kendi Duster'ını yapabilirsin öyle diyeyim, en kalitesiz ve boş araçlardan biri benim nezimde, fakat fiyatı da o yönde uygun Tek artisi 1.5 dCi motora sahip olması.

Vitara gayet doku ve güzel bir araç, tek eskidi marka algısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Hocam biraz yağ tenekesi ve leğen ile evde kendi Duster'ını yapabilirsin öyle diyeyim, en kalitesiz ve boş araçlardan biri benim nezimde, fakat fiyatı da o yönde uygun Tek artisi 1.5 dCi motora sahip olması.

Hahhah koptum hocam :)
    Evet onu hep duyuyorum, kasa cok ince diye. Duster bayisindekn müşterilerden biri Duster lar iyi dedi oyle milletin dediğine bakma dedi. Bilmem ne ne ne oldu dedi (kaza gibi bişey) sadece bilmem neresi ne oldu dedi (sağlam demek istedi) ve hatta aksine hundai için yerden yere vurdu ben de millet aksine Duster çok ince diyor hundai falan taş gibi araba olarak görülüyor bana da öyle geliyor dedim. Öyle göründüğüne bakma teneke hundai dedi (yine bi anısını anlattı) Duster birçoğunda sağlam dedi

• Çek bi kadjar cam tavanlı 1.5 dizel otomatik keyfine bak hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kb001

quote:

Evet onu hep duyuyorum, kasa cok ince diye. Duster bayisindekn müşterilerden biri Duster lar iyi dedi oyle milletin dediğine bakma dedi. Bilmem ne ne ne oldu dedi (kaza gibi bişey) sadece bilmem neresi ne oldu dedi (sağlam demek istedi) ve hatta aksine hundai için yerden yere vurdu ben de millet aksine Duster çok ince diyor hundai falan taş gibi araba olarak görülüyor bana da öyle geliyor dedim. Öyle göründüğüne bakma teneke hundai dedi (yine bi anısını anlattı) Duster birçoğunda sağlam dedi

Tüm yazdıklarınızı okudum şuan beyin felci geçiriyorum..acilen bu konuda birşeyler yapmanız lazım( yazım kuralları dilbilgisi gibi) yazdıklarınızdan hiçbirşey anlaşılmıyor maalesef.

• Vitara derim hocam
    Bence insana huzur veren bir tasarımı var özellikle mavisinin.Fiyatına göre donanımı çok iyi.Suzuki oldukça sorunsuz bir markadır.Az yakar(durumunuz iyi olabilir ama çevreye daha az zarar verme durumunu düşünün) ve kendinizi farklı hissedersiniz.
    Bence bu kadar artısı olan başka bir seçenek yok.
    Alacağınız araba şimdiden hayırlı olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

Çek bi kadjar cam tavanlı 1.5 dizel otomatik keyfine bak hocam

Kadjar ufak hocam ya. Anlamıyorum ki bu Rennault u sen de yap normal diğerleri gibi bir suv, clionun tekerleri yükseltip göndermiş sanki.
    Ayrıca diğer tum markaları da analamıyorum onemlı olan tasarım, tasarımda giden tek malzeme kaporta , metal malzemesı yanı bı gıderı de yok, e yapsana su pahalı aracların tıpınden sonra da sat ucuza... Zaten hepsi de bilerek bi modele bişey kouyorlar başkasıan başka bişey koymuyorlar o yuzden de kararsız kaldım hepsınde bişey eksık anasını satayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr1903

quote:

Orijinalden alıntı: kb001

quote:

Tüm yazdıklarınızı okudum şuan beyin felci geçiriyorum..acilen bu konuda birşeyler yapmanız lazım( yazım kuralları dilbilgisi gibi) yazdıklarınızdan hiçbirşey anlaşılmıyor maalesef.

:) :) Hocam normalde çok dikkat ederim noktalamya da hızlı hızlı yazınca klavyede harfler birbirine karışıyor, düzelticem inş. bi-kaç saate

• quote:

Orijinalden alıntı: Jetixmen

Vitara derim hocam
    Bence insana huzur veren bir tasarımı var özellikle mavisinin.Fiyatına göre donanımı çok iyi.Suzuki oldukça sorunsuz bir markadır.Az yakar(durumunuz iyi olabilir ama çevreye daha az zarar verme durumunu düşünün) ve kendinizi farklı hissedersiniz.
    Bence bu kadar artısı olan başka bir seçenek yok.
    Alacağınız araba şimdiden hayırlı olsun hocam

Turkuaz bana da güzel geldi fakat işte az bişey ufak gibi tavanı boyunu felan bıraz daha yuksek yapsalardı keşke, hani 2. elini , tanınmışlığını felan da geçtim büyüklüğünden dolayı düşünüyorum, Tuscon kocaman duruyor mesela... Yoksa vitara baya aklıma yattı
    + Yok hocam ne durumu iyi olması borç harç alacağız zaten :)
    + Bir de şöyle bi durum var, Bugün Tusconu Teste gittim, hepsini geçtim sadece şu küçük durum bile etkiliyor desem komik mi olur bilmiyorum ama :
    Vitarada koltuk ayarını elle , kaldıraç gibi tamamen fiizksel güç ile ayarlarken, Tusconun oırta modelinde hiç tuşa baskı yapıyorsunuz o dijital ayarlıyor, uzay aracı gibi sanki. Ha düşünülmesi gereken bi nokta mı çok değil ama, bu nokta dikkatimi çekti, mesela değinmek istedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kb001 -- 28 Ağustos 2016; 23:56:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orain

quote:

Orijinalden alıntı: drsalmonella

Yeni tiguan veya yeni sportage
    Tuscona tivoliye qqya filan beşpara vermem

sportage ile tucsonun farklarını söylermisin :)

malzeme kalitesi denen bir kavram var. Herhalde aradaki farkı açıklamaya yeter.

Tuscon'un İihs testlerini izlemenizi tavsiye ederim. Rakip araçların sürücü tarafından kullandıkları koruma parçası yolcu tarafında hiç yok, sadece Tuscon'da var. Onu kim demişse zerre kadar anlamıyor arabadan.

Abi kadjar büyük ya galeride binmediysen bi git gör derim evet clionun hormonlusu gibi duruyor cidden o kaputta subaru gibi havalandırma tirbünü olsa daha kendine özgü dururdu. Clionun en boş paketinde SİLECEK bile opsiyon abi her şey opsiyon olmuş. Eski kaliteyi bi daha görebilecek miyiz bilmiyorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: SexyBear

55 e dizel manuel sıfır km duster al geç.

yada bi daha mı gelecem dünyaya diyip sportage tucson falan al.
    Bence sportage daha güzel tucsondan

Hocam otomatik ve sunroof u yok diye biraz geride kalıyor. Aslında şu an bana en uygun araba o . Parası özelliği falan derken bütçeye en iyisi o. Ama işte heves bissürü daha fazla borca girip havalı bişey alayım diyorum. Havayı istiyorum da o havanın sonucu fazla yakıtı istemiyorum :)
    + tuscon daha iyi değil mi yani daha heybetli fln...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

Abi kadjar büyük ya galeride binmediysen bi git gör derim evet clionun hormonlusu gibi duruyor cidden o kaputta subaru gibi havalandırma tirbünü olsa daha kendine özgü dururdu. Clionun en boş paketinde SİLECEK bile opsiyon abi her şey opsiyon olmuş. Eski kaliteyi bi daha görebilecek miyiz bilmiyorum zaten

Hocam hiç jeep tipi yok ya. Senin için bi gitmeye çalışacağım. Benim için büyük kocaman farklı havalı görünmesi önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: SexyBear

yani tucsonda iyi sportage de.
    yakıt şöyle düşün dizel 250 yakacaksa sen 350 yakarsın senede 1200 fark 10 sene binsen 12.000 tl eder
    şahsen tucson ve sportage nin 10 senede vereceği keyf olsun hava olsun güven olsun 10 sene boyunca dönüp araba bakmana gerek kalmayacak olman olsun değer bu fark.

Duster alırsan açık konuşayım duster dandirik bir araç üstelik dacia güvenlik desen yok konfor desen broadwaydan hallice kalite yerlerde prestij desen 0.

[Acil! Yardım]Tuscon-Sportage-Vitara-Tivoli-CRV-Duster-Renegade...Hangisi ?

Paran yetiyorsa al bir tucson yada sportage bin geç.

Duster alsan zaten sıkılacaksın teneke olduğunu zamanla fark edip soğuyacaksın içinden hep keşke tucson alsaydım diyeceksin

Hocam Zaten Krediyi Zorlayıp İyi Bir araç alayım diyorum; O yüzden zaten Tuscon mu şu mu bu mu .. felan dıyorum Tusconu zorlamayı dusundugum için ama burda; Ben Duster mı - Tuscon mu ? Demıyorum ki Yada Başka bi marka mı Tuscon mu diye sormuyorum, aynı standartlarda iki aracı kıyaslasam zaten Tuscon derim . AMA şimdi Alabileceğim Tuscon birçok özelliği olmayan Tuscon yani En dolusu alamıyorum o yüzden düşünüyorum. Yoksa sormaya bile gerek yok zaten. Yani Tusconun Alt versiyonu yada orta versıyonu dıger full araclara göre yine de değer mi ?

+ Mesela VİTARA ucuz paraya en fullü , aynı para ile Tusconun 4x2 klasık motorunu alabılıyorum daha neler eksık onalrı da ınceleyemedım versiyonlarını felan.... Vitaranın en fullüne karşı 90-95.000 lik Tuscon yine de üstün müdür yani ?
    Üstelik Vitara 7 litre yakıyor benım orda hesaba kattıgım Dizel / Benzinden öte hangi model daha az yakıyor. Zaten Dizel alamıyoruz... Orada dizel-benzin karşılaştırdıgınız gibi daha az yakan ile Tusconu karşılaştırdıgımızda da yılda / 5 yılda... şu kadarCIK fark oluyor değmez diyebiliyorsak sorun yok .. O bakımdan yakıt diye endişelenıyorum demiştim, en havalısnı alıp da geri yakıttan dolayı bınemezsek de olmaz ki :)

+ Bugün Tusconu Test ettim, çoook iyidi ama ya, Turbosunu da denedik muhteşem sanki NFS oynuyorum da Nitroya basmışım gibi bi anlık zmana yolculuguna cıkıyorsun :) :)
    Ama işte denediğim araç en fullü, Ben ancak 4x2 klasık motorluyu alabılıyorum, sunrrof olsun dıye zorluyorum ustelıko versıyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kb001 -- 28 Ağustos 2016; 23:42:19 >

• Hocam kendini çok zorlama. Varsın sıfır olmasın, 5000 km altı ikinci eller var sıfır gibi, onlara bakın daha uygun oluyorlar. Mokka, Kuga, XV falan da aklınızda bulunsun, biliyorum çorba oldu ama

• 2 Aydır Vitara S kullanıyorum. Turbolu 140 HP 220 NM'lik model. Şehir içi 7 litre şehir dışı 4.5-5.5 litre yakıyor. Arabanın yol tutuşu muazzam. (Test edin hak vereceksiniz yabancı test siteleri bundan bahsediyor hep) Ayrıca Suzuki'nin tecrübeside tartışılmaz. Araba hem güçlü hem donanımlı hem 4x4 hem otomatik hemde az yakıyor.

Bu fiyata bu donanımda araba alamazsınız. Ben kendi aracımdan örnek verdim diğer araçlar hakkında bilgim yok malesef, iyi akşamlar.

• Kadjar derim ben. Heybetli olsun diyorsanız büyük jant alırsınız. Dizel otomatik gayet iyi bence

• sportage çok yakıyor diyerek tucson a sıcak bakmak. Hayırlı seçimler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.