Şimdi Ara

ACİL YARDIM Victor ve Monster in Bu modeli birbirine neden çok benziyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar yaklaşık 1 aydır notebook araştırıyorum hem özellik olarak hemde fiyat olarak
    monster abra a7 v5.2 aklıma yatmıştı ama stok yok şuan ve geliş tarihi belirsiz ve ayrıca zamlı gelme ihtimali var
    bana bir üst modeli olan abra a7 v6.2 yi önerdiler ama fiyat olarak öğrenci indirimiyle birlikte 3500 ü gözden çıkartmak gerekiyor ve benim bütçemi aşıyor sonra victor diye bir marka gördüm

onun bu modeli kasa bakımından abra a6 v6.2 yle birebir aynı geldi bana fotoğraflardan anlaşılacağı
    üzere

http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g802

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-2.html#.Vg55aOz5c_4
    1.sorum bunlar neden bir birine çok benziyor
    2.sorum monster mi yoksa victor mu?
    3.sorum victor satış servis ve parça bakımından nasıldır kalitelimidir güvenlimidir monsterla arasında hizmet farkı varmıdır
    4.sorum victor daha uygun fiyatlarda victor veya monste kullanan bilen varsa lütfen bana yardımcı olsun
    5.sorum ise abra a7 v5.2 yi bekleyeyimmi

yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar selamlar

• Bilgisi olan yokmu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hiç mi düşüncesi olan biri yok

• iki firmada clevonun ürünlerini kullanıyor ürünler o yüzden benzer sizin kullanım amacınız nedir ürün seçerken? bende bugün yarın victor g702 alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz1327

iki firmada clevonun ürünlerini kullanıyor ürünler o yüzden benzer sizin kullanım amacınız nedir ürün seçerken? bende bugün yarın victor g702 alacağım

Hmm saolun hocam valla ben oyunlarda gta 5 olsun vb yüksek sistem isteyen oyunları yüksek ayarda oynayıp filmleri full hd izleyebileceğim kısacası sağlam donanımlı kaliteli bir notebook arıyorun hocam ama victor a güvenemiyor daha telefonlarını açmaktan acizler mesala şuan mesai saatleri içinde ama aradığımda tele sekreter mesai saatleri dışındayız diyor ama monster daha ilgili gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyp444 -- 3 Ekim 2015; 10:39:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyp444

quote:

iki firmada clevonun ürünlerini kullanıyor ürünler o yüzden benzer sizin kullanım amacınız nedir ürün seçerken? bende bugün yarın victor g702 alacağım

Hmm saolun hocam valla ben oyunlarda gta 5 olsun vb yüksek sistem isteyen oyunları yüksek ayarda oynayıp filmleri full hd izleyebileceğim kısacası sağlam donanımlı kaliteli bir notebook arıyorun hocam ama victor a güvenemiyor daha telefonlarını açmaktan acizler mesala şuan mesai saatleri içinde ama aradığımda tele sekreter mesai saatleri dışındayız diyor ama monster daha ilgili gibi

hocam bu dediklerini ikisinde de yaparsın özellikleri kasası herşeyi aynı zaten bu laptopların. ben monster olanını almıştım. ama ikisini fiyat karşılaştırmak için victoru özelleştirme kısmından 1tb yapman lazım çünkü monster 1tb. tam birbirine eşit durumlarda victor 3.792 TL. monster öğrenci indirimi ile 3.499 TL. victor ek olarak IPS ekran takıp yolluyo buda dahil fiyata. o yüzden bu fark. ama şöyle bi durum da var monster kredi kartına vade uyguluyor. victorda yok. satış sonrası her ne kadar monster daha iyi gözükse de victorun da seni yüzüstü bırakacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaswa -- 3 Ekim 2015; 11:17:17 >

• hocam cumartesi pazar mesaileri yok telefonlara o yüzden cevap vermiyorlar ben haftaici ne zaman arasam her sorduğuma uzun uzun yanıt verdiler,aklındaki soruları sitelerindeki canlı destek kısmından mail atarak sorabilirsin gün içinde dönerler(ben bayramda bile bol bol mail attım hepsine geri dönüş oldu :) ) victor modeli gta 5 i ultrada iyi değerde oynatırmı bilmem ama very high ta çok iyi performans vermesi lazım gtx 960m iyi bir kart ben şahsen abra a5 v2.1 ile victor g702 arasında kaldım tercihim g702 den yana victor daha ekonomik
  • quote:

hocam cumartesi pazar mesaileri yok telefonlara o yüzden cevap vermiyorlar ben haftaici ne zaman arasam her sorduğuma uzun uzun yanıt verdiler,aklındaki soruları sitelerindeki canlı destek kısmından mail atarak sorabilirsin gün içinde dönerler(ben bayramda bile bol bol mail attım hepsine geri dönüş oldu :) ) victor modeli gta 5 i ultrada iyi değerde oynatırmı bilmem ama very high ta çok iyi performans vermesi lazım gtx 960m iyi bir kart ben şahsen abra a5 v2.1 ile victor g702 arasında kaldım tercihim g702 den yana victor daha ekonomik

Hocam ben cuma günü aramıştım cumartesi de aradım sitelerinde mesai saati hafta içi 8-17.00
    Cmt günleri ise 8-12 arası mesai saatleri sitelerinde aynen bu yazıyor.monster abra a7 v5.2 indirmle 2800 tl lik fiyatıyla bana en uygun o olacak sanırım inş en kısa zamanda stoğa girer ancak monster daha ne zaman geleceğini bile belirtemiyor gelir diyorlar ama bilmiyorum kafam karışık doğrusu

• hocam abra a7 v5 v2 nin stoga gireceğini sanmıyorum hele bu dolar böyleyken 3000 tl nin altında monster anca ikinci el bulursun bence monsterı arayıp stok hakkında bilgi al adımını ona göre atarsın ama abra a7 v5.2.1 i kullandım kasa kalitesi üst seviyede ince güzel bir 17.3 inc laptop performansı güzel ama ağır pille beraber 3 kilo felan :D diğerlerindense bunu alırsan ayda 50 tl spor salonundan kar edersin sırtında taşıyacağın yükle :D
  • eyp444 kullanıcısına yanıt
    monster stoğu tükenen ürünlerinin %90 ını geri stoğa almıyor üretiminin bittiğini arayıp sormadan öğrenemezsin o yüzden stoğa girmesini bekleme bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.