Şimdi Ara

Acil yardım! Vistadan xp ye format.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fdisk yapmadan (partiton u silmeden) yanlızca vistayı silip xp kurabilirmiyiz. Diger dosyalar duracak.
    Yardım Lütfen.

Edene Şimdiden teşekkürler

(teknik yardımada açacam ama konu dışında talep olur)

• olur yapılabilir .. yani ben yapıyorum öle .. partition u silmeden yapıyorum ama şöle mesale c ve d bölümlerinden c yi siliyorum ve tekrar
    bölümlendirip biçimlendiriyorum ...
  • Bende sadece c partiton u var.verileri kaybetmeden Xp kurabilirmiyim.

Yani silip biçimlendirmeden
  • yok kuramazsın .. sadece c sürücüsü varsa olmaz o iş ..sakat .. gerçi patition magic vb programlar var bu işi yapan ama tavsiye etmem
    profesyonel değilsen .. sakat yanii bir kaç tane cd al verilerini yedekle cd ye ve c sürücüsünü 2 ye böl c ve d olarak ... ileride gene bu şekilde problem olursa bütün verilerini d ye atarsın .. c yede formatı cakar istediğin işletim sistemini yüklersin ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_takur

yok kuramazsın .. sadece c sürücüsü varsa olmaz o iş ..sakat .. gerçi patition magic vb programlar var bu işi yapan ama tavsiye etmem
    profesyonel değilsen .. sakat yanii bir kaç tane cd al verilerini yedekle cd ye ve c sürücüsünü 2 ye böl c ve d olarak ... ileride gene bu şekilde problem olursa bütün verilerini d ye atarsın .. c yede formatı cakar istediğin işletim sistemini yüklersin ..

Dur deniycemde Cd bulamadım. Komşudada yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xibus -- 14 Şubat 2008; 13:48:18 >
  • Yukarı
  • Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Laptop Format Atma Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.