Şimdi Ara

acil yardım win 7 acronis hdd clon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var cafe için sistem kurdum win 7 32 bit ultimade herşey tamam sata 3 1tb hdd var ghost atacam fakat nedense acronisle tam yarıdayken birden pc kendini kapatıyor baktığımıda sisteme ayrılmış olan 100 mb ile c sürücüsü atmış fakat d sürücüsü olduğu gibi kalmış.
    bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşların acil yanıtı bekliyorum .
    yardım larınız için şimdiden teşşekürler....

• Acronisle imajı geri yüklerken Acronis boot cd'sinden başlatarak mı yapıyorsun? Acronisle imaj alırken yarıda kesilirse C partitionu silinebilir. Varsa D partitionu C partitionu olur.
    Acronis hangi hatayı veriyor? Acronisin hangi sürümünü kullanıyorsun? Tam sürüm mü? Pc tamamen mi kapanıyor yoksa kendini restart mı ediyor?
    Net cevaplar verirsen yardımcı olabilirim.
  • acronisle hardiskten hardiske clonlama yani ghost yöntemi kullanıyorum win 7 de 100mb sistemle c diskini clonluyor fakat d diskine geçtiğinde % 30 larda felan pc komple kendini kapatıyor kasadan veya hdd den olmadığını iyi biliyorum çünkü cafede aynı sistemden 30 pc var değiştirerek denedim donanım sorunu yok cd den imaj felan yapmıyorum yada cd den boot yöntemini değil akronisten direk hdd clonlama yöntemini kullanıyorum imaj yada yedek felan değil (backup yada restore yöntemi değil).....
  • Acronis harddisk klonlamayla ilgili anlatımımı uplaud ettim. Dikkatlice okuyarak sonuca ulaşabilirsin.
    http://www.zshare.net/download/8452339038056ddc/
  • çok sağol arkadaşım ama beni yanlış anladın sen bana nasıl ghost atılacağını göstermisin benim sorunum o değil belki 6 senedir milyon kere ghost atmışımdır ..
    onla bir sorunum yok benim sorum herzaman attığım sitesinde win7 desteklediği söylenen acronis 2011 programıyla gostu başlatıyorum c yi atıyor d de % 30 larda felan pc kendini kapatıyor yani c yi atmış oluyor d diski olduğu gibi kalıyor bu sorun sadece win 7 de yapıyor bunla ilgili bir bilginiz varsa lütfen paylaşın.
    not: şuana kadar denediğim bir çok programın içinde sadece esaseus diye bir programla kaliteli ghostu win 7 ortamında atabildim tek eksiği 1 tb hdd yi (%90 full oyun dolu) 4,5 saat te atması
    acronis le 2,5 saate atıyordum pc 30 tane olunca 4,5 saat gözümü korkutuyor sistemdende geri dönemme 170 adet oyun yükledim temiz bir şekilde cafe için sistem hazırladım 3 hafta uğraştım .
    kahretsin acronisle geçen günlerimi özledim :(
    bu sıkıntıyı aşmış arkadaşlardan yardım bekliyorum

• merhaba sinan kardeş
    bendede aynı sıkıntı var ghost atacam kafeye win7 pro 32 bit bitürlü atamadık hata üstüne hata
    en son sen çözümü hangi program ile buldun
    bana da link verebilirmisin
    şimdiden teşekkürler...
  • valla kardeşim henüz bulamadım salam bişey fakat sorunu esaseus adında bir programla buldum ama uzun sürüyor 1 tlb hdd full oyun basılı 4 saat sürüyor dediğm programı googleden arat bulursun zaten free ücretsiz zaten..
    şimdilik onla atıyorum bende yardım bekliyorum ama sanırım forumda clonlamayla ilgili olan pek yok bol bol imaj ve backup var :(
  • Merhaba arkadaşım,

PC de UYKU MODU nu kapattın mı ?

Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle

2 seceneği de bu şekilde yapmalısın...

Bilgisayarı kapat : hiç biri
    Bilgisayarı uyku moduna geçir : hiç biri

başıma gelmişti..Araştırdım çözümü budur.Sebebi ise PC Acronisi kurup Reboot yapıp yeniden başlarken Windows açılışta hakimiyeti yani kuralları belirliyor.Tüm uygulamalar windows ayarlarına göre olduğu için PC bir süre sonra ( eğer uyku modu kapatılmadıysa) uyku moduna geçiyor ve Acronis işlemi durduruyor.kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.