arkadaşlar cod 5 için 1600 live point aldım fakat paketlerin hiçbirini indiremiyorum america hesabım var anlamadım gitti dowland maps diyor ama tıklıyınca ( this item isn,t available from your current location. ) işin içinden çıkamadım arkadaşlar
quote:Orjinalden alıntı: hakanfarel vaybee koskoca donanım haberde bir bilgisi olan yokmu :((; Konu açacağına 2dkka forumda araştırma yapsan şuan paketi indirmiş bile olurdun
quote:Orjinalden alıntı: chetaci quote:Orjinalden alıntı: hakanfarel vaybee koskoca donanım haberde bir bilgisi olan yokmu :((; Konu açacağına 2dkka forumda araştırma yapsan şuan paketi indirmiş bile olurdun arastırdık nerden biliyorsun arastırmadıgımı arastırmasak buralara yazmayız heralde bizde filiyoruz formu kirletmemeyi akıl veren cok cözüm sunan yok valla
quote:Orjinalden alıntı: hakanfarel quote:Orjinalden alıntı: chetaci quote:Orjinalden alıntı: hakanfarel vaybee koskoca donanım haberde bir bilgisi olan yokmu :((; Konu açacağına 2dkka forumda araştırma yapsan şuan paketi indirmiş bile olurdun arastırdık nerden biliyorsun arastırmadıgımı arastırmasak buralara yazmayız heralde bizde filiyoruz formu kirletmemeyi akıl veren cok cözüm sunan yok valla Demekki doğru şekilde araştırmamışsın. cod map location diye bir arama yapsaydın direk karşına çıkardı. http://forum.donanimhaber.com/m_32905393/mpage_1/key_cod%2Cmap%2Clocation//tm.htm#32905393