Bildirim
ACİL yardım!! xp-pc baglantısı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
windows media player 11 yükle... media paylaşımında xboxa izin veri seç daha sonra xboxta network ayarlarından test pc connection u dene.. bu anlattıklarımı yaptığımda olmuştu ama media player güncellendikten sonra bişey oldu görmüyo şimdi tekrar yapamıyorum da delirecem lanet olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: Jokerguy
windows media player 11 yükle... media paylaşımında xboxa izin veri seç daha sonra xboxta network ayarlarından test pc connection u dene.. bu anlattıklarımı yaptığımda olmuştu ama media player güncellendikten sonra bişey oldu görmüyo şimdi tekrar yapamıyorum da delirecem lanet olsun
tesekkür ederim oldu valla cok saol yanlız yine hdd'ye resim atamıyorum bu oolay beni uyuz edecek pes2009'a resim atıcam ama olmuyo ya -
Vista kurma ihtimalin varsa eğer, PC otomatikman Xbox' ını tanıyacak ve medya paylaşımı için Xbox' a özel ayrı bir klasör oluşturacaktır PC' nde.
O klasörde ki, video, resim vs. gibi bölümlere her türlü dosyayı atarak Xbox' ından ulaşabilmen mümkün.
edit: Xbox HDD sine usb ile atmayı deneyebilirsin resimleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 14 Şubat 2009; 15:44:36 > -
quote:
Orjinalden alıntı: jam1907
quote:
Orjinalden alıntı: Jokerguy
windows media player 11 yükle... media paylaşımında xboxa izin veri seç daha sonra xboxta network ayarlarından test pc connection u dene.. bu anlattıklarımı yaptığımda olmuştu ama media player güncellendikten sonra bişey oldu görmüyo şimdi tekrar yapamıyorum da delirecem lanet olsun
tesekkür ederim oldu valla cok saol yanlız yine hdd'ye resim atamıyorum bu oolay beni uyuz edecek pes2009'a resim atıcam ama olmuyo ya
Rica ederim..Evet xboxın hddsine kaydedemiyosun pcdeki dosyaları ben de denedim onu olmuyor maalesef..Yalnızca çalıştırabiliyorsun.. Bi de benim sorunuma çare bulacak biri çıksa ne güzel olur media playerı güncelledikten sonra görmemeye başladı xboxla pc birbirini napsak netsek ..
-
windows media connect programını yükleyin. Basit çözüm -
quote:
Orjinalden alıntı: talanas
windows media connect programını yükleyin. Basit çözüm
Xpde geçerli mi bu ? -
bende xboxla pc yi media playerdan gostermistim simdi bisey oldu hersey tamam gorunuyor ama xbox pcyi gormuyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X