Şimdi Ara

ACİL YARDIM YARIN KESİN ALINACAK !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler yeni bi sistem topluyorum bu sistem FPS olarak bana yüksek bir performans sunarmı ?

ANAKART : Gigabyte F2A88XM-D3HP D3 2133Mhz mATX FM2+

İŞLEMCİ : AMD A10 7860K Soket FM2+ 3.6 GHz 4MB Önbellek 95W 28nm İşlemci + R7 VGA

EKRAN KARTI : Sapphire R9 380 NITRO GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

HARDDİSK : Toshiba 1TB 32MB 7200Rpm

KASA : CoolerMaster K350 600W USB3.0 siyah Pencereli MidTower Kasa

RAM : CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2400MHz CL11 Ram
    [ +2 GB Ek RAM De Var Toplam 10 GB Olcak ]

Beyler bu sistem FPS olarak nasıl iş görür oyunları en yüksekte açarmı yarın kesin alınacak !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sacma sistem olmus apu sistem kurucaksan ekran kartı niye alıyorsun bütceni soyle monitorun hd mi full hd mi
  • Kardes AMD fanimisin o sistem ne oyle Amdnin ortagi olsam almam bu sistemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StrokeC* S kullanıcısına yanıt
    Y?lemciyi i3 6100 yada i5 6400 6500 Yle Anakarty MSI H110M PRO VD ile Ramleride Kyngston yada corsayr ddr4 ramler ile degi?tir
  • Videosunu izledim 100 fps alıyo çoğu oyunda en yüksek derecede işlemci ve ekran kartı sayesinde oyun için alcam alınmazmı bu sistem şimdi

• https://m.youtube.com/watch?v=vfhTVoKvHBY

Bu videoda a10 7870 işlemci ekran kartı r9 380 4gb FPS lere bakın ultrada oynuyolar her oyunu

• İşlemci anakart ve ramleri değiştirsem bana sistem yüksek FPS verirmi oyunları kasmadan rahat rahat en üst derecede oynayabilirmiyim ?

• Apu sisteme vga almışsın zaten işlemcinin vgası devre dışı kalacak ve bir anlamı kalmayacak arkadaşın dedigini yap DDR4 skylake sisteme dönüş yap h110m anakart i5 6400 yada 6500 e yönel
  • Arkadasın dediği gibi yapsam en üst derecelerde oyun oynayabilcemmi CS:GO GTA 5 OUTLAST VB. ? FPS düşük kalcakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrokeC* -- 17 Temmuz 2016; 21:36:42 >
  • İşlemci ram ve anakart yerine bunlarımı alim ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

ACİL YARDIM YARIN KESİN ALINACAK !!!!

• StrokeC* S kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.